HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler, Ancak Fileste hata bug vs olduğunu bilipde müşterilere ücretli vermek biraz saçma geldi bana. neyse yinede teşekkürler
Öyle birşey yok zaten böyle yapsaydık coktan şikayet konusu dolardı bizle ilgili forum sadece game build ettim tutuyorum kurulumdan sonra atıyoruz bu arkadaşların açmasıyla kapatması bir oldu hiç atamadım dosyayıPaylaşım için teşekkürler, Ancak Fileste hata bug vs olduğunu bilipde müşterilere ücretli vermek biraz saçma geldi bana. neyse yinede teşekkürler
Öyle birşey yok zaten böyle yapsaydık coktan şikayet konusu dolardı bizle ilgili forum sadece game build ettim tutuyorum kurulumdan sonra atıyoruz bu arkadaşların açmasıyla kapatması bir oldu hiç atamadım dosyayı
Fırat bu konuda pro kardeşim az daha takılmam lazım onla geçmiş olsun umarım bu konularda daha dikkat olursunuz
Paylaşım için teşekkürler
Satış konum mevcut. Kapatirsan sevinirim.24 saat içerisinde konuya detaylı tanıtım ekleyiz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)