SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[Metin2Web] <1-120 Files 2017-2018 > 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu arkadaşımız sorunu nedir fileste ne gibi sorunlar var tarzında yazılar yazmış bu arkadaşlar için bilgilendirme yapmak istiyorum, filesi daha önce düzenleme yapılması için bana verilmişti fileste ahım şahım sorunlar yok clientinde biraz perfonmans arttıracak işler yaparsanız ve offline shopu ile ticaret camı sistemlerini kaldırısanız core almayacak bir files elde edebilirsiniz fakat birkaç oyun ıcı ufak buglarda vardı onları malesef şuan hatırlayamıyorum.

Çoğu arkadaşımız sorunu nedir fileste ne gibi sorunlar var tarzında yazılar yazmış bu arkadaşlar için bilgilendirme yapmak istiyorum, filesi daha önce düzenleme yapılması için bana verilmişti fileste ahım şahım sorunlar yok clientinde biraz perfonmans arttıracak işler yaparsanız ve offline shopu ile ticaret camı sistemlerini kaldırısanız core almayacak bir files elde edebilirsiniz fakat birkaç oyun ıcı ufak buglarda vardı onları malesef şuan hatırlayamıyorum.
2017deki filesim bu adamlara geçen yazdım filesin buglarını yorumumu silmişler bundan sonra bu mecraya yağmurlu havada su yok :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri