HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
WHEN POPULATING NEW THINGS MORE PHOTOS AND THE EXPLANATIONS OF THE CONTENT OF THE ARCHIVE
Çoğu arkadaşımız sorunu nedir fileste ne gibi sorunlar var tarzında yazılar yazmış bu arkadaşlar için bilgilendirme yapmak istiyorum, filesi daha önce düzenleme yapılması için bana verilmişti fileste ahım şahım sorunlar yok clientinde biraz perfonmans arttıracak işler yaparsanız ve offline shopu ile ticaret camı sistemlerini kaldırısanız core almayacak bir files elde edebilirsiniz fakat birkaç oyun ıcı ufak buglarda vardı onları malesef şuan hatırlayamıyorum.
2017deki filesim bu adamlara geçen yazdım filesin buglarını yorumumu silmişler bundan sonra bu mecraya yağmurlu havada su yok :dÇoğu arkadaşımız sorunu nedir fileste ne gibi sorunlar var tarzında yazılar yazmış bu arkadaşlar için bilgilendirme yapmak istiyorum, filesi daha önce düzenleme yapılması için bana verilmişti fileste ahım şahım sorunlar yok clientinde biraz perfonmans arttıracak işler yaparsanız ve offline shopu ile ticaret camı sistemlerini kaldırısanız core almayacak bir files elde edebilirsiniz fakat birkaç oyun ıcı ufak buglarda vardı onları malesef şuan hatırlayamıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)