HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dazy Kaynak ve Kurulum Dosyalarını Yayınladıktan sonra svside fiyalara zam yapmış ve bazı bilişimlere hizmet vermemeye başlamış benim sayemde yaptığınız yeni piyasanızı kötüye kullanıyorsunuz.
Eski konuda bunu belirtmiştim svside dosyalarını da paylaşacağım die. Dayz Konusunu kapattım ama diğer forumlarda paylaşım devam etmiş türk , yabancı forumlarda.
Bu konu yuzunden bana çok sayıda msj geliyor svside lütfen gerekeni yapın gerektiği gibi durun haksız rant elde etmeye çalışmayın.
24 saat içinde cevap vermezse dosyalar 2 konu da yayınlanacaktır.
@Svside48 kullanıcı adını bilmiyorum bu kişi değilse arkadaşlar etiketlereniz sevinirim. iyi forumlar...
Eski konuda bunu belirtmiştim svside dosyalarını da paylaşacağım die. Dayz Konusunu kapattım ama diğer forumlarda paylaşım devam etmiş türk , yabancı forumlarda.
Bu konu yuzunden bana çok sayıda msj geliyor svside lütfen gerekeni yapın gerektiği gibi durun haksız rant elde etmeye çalışmayın.
24 saat içinde cevap vermezse dosyalar 2 konu da yayınlanacaktır.
@Svside48 kullanıcı adını bilmiyorum bu kişi değilse arkadaşlar etiketlereniz sevinirim. iyi forumlar...
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylas kardesim
Adam 2009 da kayıt olmuş şuana kadar 19 dakika aktif olmuş bence bu değil hesabi
Büyük ihtimalle bu paylaştığını kimse umursamayacak kardeşim, sen şimdiden paylaş gitsin
))
))- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...