Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar
Adınız: Utku
Yaşınız: 24
Nereli olduğunuz: Çanakkale
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Google aramalar
foruma kayıt olalı 9 sene olmuş pek aktif değildim öyle bakıp çıkıyorum mesaj vs yazmam ama artık aktif olmaya karar verdim. 24 Yaşındayım, browser oyunlarında bir hayli tecrübem var. Tarayıcı oyunlarında piyasada bilinen en büyük oyun firmalarının community moderatör ve manager pozisyonlarında görev aldım. Açıkcası sevdiğim oyunların gelişmesine ve oyuncularına yardımcı etmeyi seviyorum diyelim. Benim gibi tarayıcı oyunu seven varsa, yanına arkadaş arayan canı sıkılan mesaj atabilir
Adınız: Utku
Yaşınız: 24
Nereli olduğunuz: Çanakkale
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Google aramalar
foruma kayıt olalı 9 sene olmuş pek aktif değildim öyle bakıp çıkıyorum mesaj vs yazmam ama artık aktif olmaya karar verdim. 24 Yaşındayım, browser oyunlarında bir hayli tecrübem var. Tarayıcı oyunlarında piyasada bilinen en büyük oyun firmalarının community moderatör ve manager pozisyonlarında görev aldım. Açıkcası sevdiğim oyunların gelişmesine ve oyuncularına yardımcı etmeyi seviyorum diyelim. Benim gibi tarayıcı oyunu seven varsa, yanına arkadaş arayan canı sıkılan mesaj atabilir

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar
foruma kayıt olalı 9 sene olmuş pek aktif değildim öyle bakıp çıkıyorum mesaj vs yazmam ama artık aktif olmaya karar verdim. 24 Yaşındayım, browser oyunlarında bir hayli tecrübem var. Tarayıcı oyunlarında piyasada bilinen en büyük oyun firmalarının community moderatör ve manager pozisyonlarında görev aldım. Açıkcası sevdiğim oyunların gelişmesine ve oyuncularına yardımcı etmeyi seviyorum diyelim. Benim gibi tarayıcı oyunu seven varsa, yanına arkadaş arayan canı sıkılan mesaj atabilir![]()
Öncelikle selamlar

Hoşgeldiniz.
Yalnız konunuzu bu konu daki gibi düzenleyebilir misiniz ?
https://forum.turkmmo.com/konu/2918659-tanisma-alani-ornek-tanisma-konusu/
Öncelikle selamlar
Hoşgeldiniz.
Yalnız konunuzu bu konu daki gibi düzenleyebilir misiniz ?
https://forum.turkmmo.com/konu/2918659-tanisma-alani-ornek-tanisma-konusu/
düzenledim teşekkürler uyarı için. Hoşbuldum ^^