- Konular
- 1
- Online süresi
- 35m 55s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar
Adınız: Utku
Yaşınız: 24
Nereli olduğunuz: Çanakkale
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Google aramalar
foruma kayıt olalı 9 sene olmuş pek aktif değildim öyle bakıp çıkıyorum mesaj vs yazmam ama artık aktif olmaya karar verdim. 24 Yaşındayım, browser oyunlarında bir hayli tecrübem var. Tarayıcı oyunlarında piyasada bilinen en büyük oyun firmalarının community moderatör ve manager pozisyonlarında görev aldım. Açıkcası sevdiğim oyunların gelişmesine ve oyuncularına yardımcı etmeyi seviyorum diyelim. Benim gibi tarayıcı oyunu seven varsa, yanına arkadaş arayan canı sıkılan mesaj atabilir
Adınız: Utku
Yaşınız: 24
Nereli olduğunuz: Çanakkale
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Google aramalar
foruma kayıt olalı 9 sene olmuş pek aktif değildim öyle bakıp çıkıyorum mesaj vs yazmam ama artık aktif olmaya karar verdim. 24 Yaşındayım, browser oyunlarında bir hayli tecrübem var. Tarayıcı oyunlarında piyasada bilinen en büyük oyun firmalarının community moderatör ve manager pozisyonlarında görev aldım. Açıkcası sevdiğim oyunların gelişmesine ve oyuncularına yardımcı etmeyi seviyorum diyelim. Benim gibi tarayıcı oyunu seven varsa, yanına arkadaş arayan canı sıkılan mesaj atabilir

Son düzenleme:
- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
Selam arkadaşlar
foruma kayıt olalı 9 sene olmuş pek aktif değildim öyle bakıp çıkıyorum mesaj vs yazmam ama artık aktif olmaya karar verdim. 24 Yaşındayım, browser oyunlarında bir hayli tecrübem var. Tarayıcı oyunlarında piyasada bilinen en büyük oyun firmalarının community moderatör ve manager pozisyonlarında görev aldım. Açıkcası sevdiğim oyunların gelişmesine ve oyuncularına yardımcı etmeyi seviyorum diyelim. Benim gibi tarayıcı oyunu seven varsa, yanına arkadaş arayan canı sıkılan mesaj atabilir![]()
Öncelikle selamlar

Hoşgeldiniz.
Yalnız konunuzu bu konu daki gibi düzenleyebilir misiniz ?
Tanışma Alanı Örnek Tanışma Konusu
Adınız: Yaşınız: Nereli olduğunuz: Hangi takımlı olduğunuz: Forumu nereden bulduğunuz: Forumu beğenip beğenmediğiniz: Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Örnek Yapılan Yanlışınız; Merhaba ben Abdullah.(Bu Şekilde olanlar Flood girer bu şekilde açılan konular kapatılır.) Yanlış Açılan Konu ; Öğeyi...
- Konular
- 1
- Online süresi
- 35m 55s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Öncelikle selamlar
Hoşgeldiniz.
Yalnız konunuzu bu konu daki gibi düzenleyebilir misiniz ?
![]()
Tanışma Alanı Örnek Tanışma Konusu
Adınız: Yaşınız: Nereli olduğunuz: Hangi takımlı olduğunuz: Forumu nereden bulduğunuz: Forumu beğenip beğenmediğiniz: Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Örnek Yapılan Yanlışınız; Merhaba ben Abdullah.(Bu Şekilde olanlar Flood girer bu şekilde açılan konular kapatılır.) Yanlış Açılan Konu ; Öğeyi...forum.turkmmo.com
düzenledim teşekkürler uyarı için. Hoşbuldum ^^