Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ANİDEN GELEN BİR SORUN LOG

Timeofcut

Level 9
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
167
Online süresi
8ay 5g
Reaksiyon Skoru
1,077
Altın Konu
11
Başarım Puanı
230
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 19 Gün
MmoLira
214
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İNTERFACE GENEL HATANIN GÖRÜNTÜSÜ
QPYlG3.png

TIKLA

BU ARKADAŞIN BİR İNTERFACESİNİ YÜKELDİM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE AÇILDI DÜZENLEMELERE GEÇTİM VE PARÇA PARÇA DÜZENLEYİP TEKRAR TEST EDİYORDUM KORDİNAT AYARLARINI YAPARKEN TEKRARDAN TEST AŞAMASINA GEÇTİM BÖYLE BİR LOG HATASI İLE KARŞILAŞTIM BİR ÖNCEKİ AYARIMI GERİ ALDIM KORDİNATLARI TEKRARDAN LOG HATASI BAŞTAN KURULUMU YAPAYIM DEDİM GENE AYNISI OLDU BU SERVER CLİENT KISMINI TAMAMEN YENİLEDİM TEMİZ BİR KURULUM YAPTIM GENE AYNI LOG HATASI BİR ARKADAŞ YARDIM EDERSE SEVİNİRİM... ÖNCEKİ LOGİN EKRANIMDA HESAP KAYIT SİSTEMİ VARDI

ÇÖZÜMÜ : LOCALE.PY KISMINDA PENCERE SAĞ ÜST BÖLÜMÜNDE BULUNAN KISIM İLE İNTERFACE'DEKİ İNTROLOGİN KISMININ İÇERĞİNDEKİ r"SOFTWARE KISMINI VE CHANNEL KISMINI DÜZENLEDİM KISACA FARKLI BİR SERVERİN İSMİ YAZILI KALDIĞINDA DOLAYI LOG VERİYORDU ÇAKIŞMA OLUYORDU

Son düzenleme:
Localeinfo.py'den pencere'nin kenarındaki yazıyı değiştirdinizmi ?
Yok degiştirmedim hiç düzenme esnasında id loginin kordinatlarını ayarlıyordum işlem bitti ve test edecektim log hatası verdi bir eskiye döndüm yaptığım işlemi geri aldım gene aynı bu sefer temiz kurulum yaptım aynı log hataları verdi ilk kurulumda hiç hata vermedi ve kurulumu sadece root üzerinden gerçekleşti ve temiz kurulumda logini yüklemeden test ettim oyun açıldı logini tekrar yükledikten sonra log hatası almaya devam ettim

Son düzenleme:
+ GÜNCEL SORUN DEVAM ETMEKTEDİR YARDIM DECEK YOKMUDUR ARKADAŞLAR

İNTERFACE GENEL HATANIN GÖRÜNTÜSÜ
QPYlG3.png

TIKLA

BU ARKADAŞIN BİR İNTERFACESİNİ YÜKELDİM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE AÇILDI DÜZENLEMELERE GEÇTİM VE PARÇA PARÇA DÜZENLEYİP TEKRAR TEST EDİYORDUM KORDİNAT AYARLARINI YAPARKEN TEKRARDAN TEST AŞAMASINA GEÇTİM BÖYLE BİR LOG HATASI İLE KARŞILAŞTIM BİR ÖNCEKİ AYARIMI GERİ ALDIM KORDİNATLARI TEKRARDAN LOG HATASI BAŞTAN KURULUMU YAPAYIM DEDİM GENE AYNISI OLDU BU SERVER CLİENT KISMINI TAMAMEN YENİLEDİM TEMİZ BİR KURULUM YAPTIM GENE AYNI LOG HATASI BİR ARKADAŞ YARDIM EDERSE SEVİNİRİM...

KONU GÜNCELLENDİ

qA8jPV.png

SORUNUMU KENDİM ÇÖZMÜŞ BULUNMAKTAYIM KONU KAPATILABİLİR

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri