Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

IŞINLANMA SORUNU ACİL !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bluemoon429
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 461

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Işınlanma yüzüğüyle sadece köylere ışınlanabiliyorum questlerde bir sorun yok /warp ilede gidilmiyor

ÇÖZÜLDÜ : serverdeki configler silinmiş olduğu için problem oluyormuş tekrar configleri atınca sorunum düzeldi konu kapatılabilir teşekkürler yardımlarınız için

Son düzenleme:
@ToLLeDor hocam örnek olarak /warp'la "3033, 271" bu koordinata ışınlanmak istediğimde chate "You warp to (303300, 27100)" bu yazı geliyor fakat hiçbirşey olmuyor aynı şekilde yüzüktende ışınlanırken gitmek istediğim mapın üstüne basınca yüzük kapanıyor hiçbir hata vermiyor

@ToLLeDor hocam örnek olarak /warp'la "3033, 271" bu koordinata ışınlanmak istediğimde chate "You warp to (303300, 27100)" bu yazı geliyor fakat hiçbirşey olmuyor aynı şekilde yüzüktende ışınlanırken gitmek istediğim mapın üstüne basınca yüzük kapanıyor hiçbir hata vermiyor

Oyundayken /warp 999 900 < Tıklayıp denermisiniz sonucu iletirsiniz. Işınlanırsa ilettin.

Yüzük için questle alakalı bir sorun olabilir. Güncel bi quest ile günceleyiniz.

Oyundayken /warp 999 900 < Tıklayıp denermisiniz sonucu iletirsiniz. Işınlanırsa ilettin.

Yüzük için questle alakalı bir sorun olabilir. Güncel bi quest ile günceleyiniz.
verdiğiniz koordinatlarıda denedim aynı şey oluyor hocam bide 3 4 tane quest denedim hepsinde aynı sorun 1 2 saat önce çalışıyordu birden oldu anlamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri