ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle

Half Life Çekiliş Kazananları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Metin2 Pvp GM

admin

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
GM
Konular
21,048
Çözüm
48
Online süresi
5mo 21d
Reaksiyon Skoru
20,153
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
854
MmoLira
3,786,911
DevLira
-3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çekiliş randomlist.com sitesi üzerinden yapılmıştır. Sonuçları aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz. Kazanan numaralar 13,21,10,62,20,61,69,44,29,65,25,36,4,49,45,14,2,67,48,53.

ÖNEMLİ UYARI
Kazanan arkadaşların en geç 04.07.2019 saat : 15.00 a kadar bana steam profil linklerini iletmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar bana özel mesajla steam profil linklerini iletmeyenler ödülü kazanmış olsalar dahi alamazlar.

Steam profill linkinizi bana iletmenizin ardından size steamde bir arkadaşlık isteği göndereceğiz ve kabul ettiğinizde oyunu size Gift olarak göndereceğiz. Sorularınızı konu altından sorabilirsiniz. ( steam profil linkini ileten arkadaşların gönderdiğimiz arkadaşlık isteğini ve oyunu 5 Temmuz saat 19.00 a kadar kabul etmesi gerekmektedir.)

image.png

Sizin numaranızın kaç olduğunu bulmak için. Etkinliğe katıldığınız konuya BURAYA TIKLAYARAK gidin. Mesajınızın sağ üst köşesindeki rakam sizin katılım numaranızdır.

imageda84cf0dba15be79.png

Kazananları tebrik ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bana profil linkini gönderen arkadaşlara 1 saat içinde arkadaşlık istekleri gelecek. Lütfen hızlı şekilde kabul edin, en geç 24 saat içinde oyunu iletelim.
Kazananları tebrik ederim. Turkmmo sunucusuna da bekleriz ^^

Hl1.Turkmmo.com

Turkmmo Resmî Half Life Serveri Bekleriz...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri