Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BİRSORBİLİSİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrPistons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 927

MrPistons

Level 3
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
14
Çözüm
3
Online süresi
3d 6h
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
74
MmoLira
82
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar. 11 Mayısda server aldım. 100TL karışılığında ilk 1 ay sıkıntı yoktu. 2. ay ücreti yatırıldıktan sonra 30 kişilik oyunda bile laglar donmalar kasmalar yaşandı. Oyun kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Oyuncular bıraktı. son 3gündürde server kapalı... Putty ftp navicat erişimim yok... Adamlara ulaşamıyorum bile. ne tickete bakıyorlar ne canlı desteğe geliyorlar. Daha 15gün süresi varken serverim yarıda kalıp kapandı. Oyuna para yatıran adamlar bana mesaj atmaya başladılar ben zora girdim artık.. Siz siz olun birsorbilisimden uzak durun. "VOXMT2" site açık oyun kapalı!!!

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konu onaylandı.

@birsor 24 saat içerisinde açıklama yapınız lütfen. Ekstradan en son attığınız ticket e cevap gelmiş 23 Haziran ayında. Onun ekran görüntüsünü de konu üzerinden paylaşır mısınız?

Geçmiş olsun kardeşim

Öncelikle gecmis olsun kardesim suan siteleride kapalı heralde @0lumGunu〤 forumda aktif oldukları halde cevap vermeye tenezzül etmiyorlar adminim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri