HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Thank you
Deneme modlar çalışmıyor aga ? ağla muroo iş bende xd
Ağladım şuan geldi mi? ?Deneme modlar çalışmıyor aga ? ağla muro
paylaşım için teşekkür ederim
Fileste dikkatimi çeken birşey oldu resimlerde elinde dolunay var ama nedense hep başka kılıç görünüyor kostüm kısmında başka elinde takılı birşey olmamasına rahmen elinde yani envanterde dolu var ama oyun içinde başka kılıc görünümü var indirmeden dikkatimi bu çekti
Fileste dikkatimi çeken birşey oldu resimlerde elinde dolunay var ama nedense hep başka kılıç görünüyor kostüm kısmında başka elinde takılı birşey olmamasına rahmen elinde yani envanterde dolu var ama oyun içinde başka kılıc görünümü var indirmeden dikkatimi bu çekti

yanılmıyorsam yansıtma var dolunayın üzerindeki işaretpaylaşım için teşekkür ederim
Fileste dikkatimi çeken birşey oldu resimlerde elinde dolunay var ama nedense hep başka kılıç görünüyor kostüm kısmında başka elinde takılı birşey olmamasına rahmen elinde yani envanterde dolu var ama oyun içinde başka kılıc görünümü var indirmeden dikkatimi bu çekti![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)