Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Karayel Metin2 Serverine Tekniker Grafiker Reklamcı Aranıyor Tüm Detayları Telefon Veya Discord.

Shoguns

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
14
TM Yaşı
6 Yıl 9 Ay 26 Gün
MmoLira
22
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

GM Arıyorum

Sunucu Adı :Karayel Metin2

Yaş Sınırlaması :20 Ve üstü

İstediğiniz Günlük Online Süre :Farketmez işimizi hallettiğimiz sürece her saatte anlaşırız.

Aradığınız Özellikler :Teknikerde tam bilgi ve operasyon bilinci .Reklamcı Türkmmo'da iyi bir level ve ünvana sahip olması ücretli de verilecek.Grafiker gif tarzı webe uyduracak grafikler ve fotoğraflar.

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : discord.gg/cbjKNZc Arkadaşlar burdan yazabirsiniz ulaştıktan sonra telefonla görüşülür.

Diğer / Ek :
Ek olarak Kötü bir server istemiyoruz Tekniker çok öenmli reklamcı çok önemli bir web tasarımcı da öyle herkesin ulaşmasını görüşmeyi istiyoruz bunu bir eğlence ve iş olarak görmelerini istiyoruz.Lütfen tecrübeli arkadaşlar ulaşırsa çok makbule geçer.

Konu kapatılabilir.

>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> Servere User Çekerim Sayfalara Tanıtım Yaparım >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) disgort yani dc konuşa biliriz enes#9449

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri