mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

[YARDIM] RAD STUDIO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PatroeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba; değerli forum arkadaşlarım
Rad studio ile hile nasıl kodlanır yardımcı olurmusunuz.
Örnek : checkbox ve texbox ile ayarlanabilir speed hack nasıl kodlayabilirim checkbox'u aktif edip texbox ile speed ayarını arttırma gibi texbox'a 100,150,200 gibi mesela.
Yardım edermisiniz rica etdem

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Dediğiniz gibi, bu forumda bir kaç insan müsvettesi her olayda her koşulda birilerini aşağılamak için hazırda bekliyor.Bir tek ben bileyim herkes bana muhtaç olsun kafasındalar , tamam buna bir şey diyemeyiz ama insanları aşağılayıp dalga geçemezsiniz.Ne zaman yeni başlayan biri görsem mâlum kişiler onları bu piyasadan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Birisi source paylaşıyor koda bak diye dalga geçiyorlar.Tamam , siz daha iyisini yapın bizde bir şeyler öğrenelim.Ortaya bir şey koymadan konuşmak kolay olsa gerek.Acınacak bir karaktere sahipsiniz.Sözüm alınan herkesedir , seviyesiz cevap verenlere cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım.
Sen o konuları ne ara okudun ya daha bu hesap dün oluşturulmuş tartışma 2 gün önce oldu :/
Yoksa sen jorte0 ' mısın :D
[CODE title="if yapısı"]if(koşul){
Koşul doğru olduğu sürece buradaki komutları uygula.
}
else{
Koşulun yanlış olduğu durumda buradaki komutları uygula.
}[/CODE]
[CODE title="değer ayarlama"]void SetMoveSpeed(UINT Speed)
{
__asm
{
push Speed
mov ecx,InstanceBaseAddr
call SetMoveSpeedAddr
}
}

// if yapısı ile aktif/pasif kontrolü yaptıkdan sonra aktif ise şu şöyle bir kod satırı yazabilirsin

// aktif ise
{
SetMoveSpeed(atoi(TextBox1->Text.c_str())); // bu kod TextBox1 deki değer ile hileyi çağırır.
}[/CODE]
Rad Studio yu tam olarak bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım ama sanırsam kod mantığı aynı olmalı, umarım yardımım dokunmuştur.
Merhaba; değerli forum arkadaşlarım
Rad studio ile hile nasıl kodlanır yardımcı olurmusunuz.
Örnek : checkbox ve texbox ile ayarlanabilir speed hack nasıl kodlayabilirim checkbox'u aktif edip texbox ile speed ayarını arttırma gibi texbox'a 100,150,200 gibi mesela.
Yardım edermisiniz rica etdem

Ne yaşıyon knk öyle birşey kimse kullanmıyor hile kodlaman imkansız nerdeyse.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri