Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Trump ile Kim, silahsız bölgede görüştü

THReyiz

Level 7
TM Üye
Konular
963
Online süresi
7083s
Reaksiyon Skoru
214
Altın Konu
1
Başarım Puanı
206
TM Yaşı
10 Yıl 9 Ay 3 Gün
MmoLira
155
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un Güney Kore-Kuzey Kore sınırında yer alan silahsızlandırılmış bölgede görüştü. Trump "Dünya için harika bir gün" yorumunda bulunurken, Kim "Bugün dünden daha farklı" dedi.

'de temaslarını sürdüren ABD Başkanı , Devlet Başkanı Kim Jong-un Güney Kore-Kuzey Kore sınırında yer alan silahsızlandırılmış bölgede görüştü. Trump, görüşmeye ilişkin "Dünya için harika bir gün" yorumunu yaparken Kim de "Bugün dünden daha farklı" dedi.
'nın Osaka kentinde yapılan G-20 Zirvesi'nin ardından Güney Kore'ye geçen ABD Başkanı Trump, Kuzey Kore lideri Kim ile bir araya geldi.

TRUMP: HARİKA BİR GÜN
ABD Başkanı Donald Trump, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada "Dünya için harika bir gün. Silahsızlandırılmış bölgeye adım attığım için gururluyum." dedi.
trump-ile-kim-silahsiz-bolgede-gorustu-12196051_2141_m.jpg

KİM: TRUMP'IN GÖRÜŞME TEKLİFİ BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada "Trump'ın görüşme teklifi beni çok şaşırttı. Trump'la harika ilişkiler bize sınırları aşma fırsatı tanıdı. Bugün dünden daha farklı." ifadelerini kullandı.
trump-ile-kim-silahsiz-bolgede-gorustu-12196051_1798_m.jpg

İLK ZİRVEDEN SONUÇ ÇIKMAMIŞTI
ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ilk kez 12 Haziran 2018'de Singapur'da yapılan tarihi zirvede bir araya gelmiş, burada Kore Yarımadası'nın nükleer silahlardan arındırılması ve kalıcı barış konusunda mutabakata varılmıştı.
İki lider 26-27 Şubat 2019'da Vietnam'ın başkenti Hanoi'de bir kez daha bir araya gelmiş ancak zirve beklenenden hızlı şekilde ve anlaşmasız olarak sona ermişti.

trump-ile-kim-silahsiz-bolgede-gorustu-12196051_7718_amp.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri