Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

KALKANLAR - DEĞER VERİYOR ACİL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan malazgirt997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 482

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

serverde kalkan değiştirince bi önceki kalkan - değer veriyor.
Örneğin sura taktığımızda 20 sura sav veriyor sonrasında savaşçı ile değiştirince savaşçı 20 sav oluyor sura -20 sav oluyor .
Yardımlarınızı bekliyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama damage denediğim zaman 1k civarında fark meydana geliyor. Başka nedeni olabilir mi

-20 gibi bir savunmada 1 k damage den fazlası olacağından eminim damage ayarlarınızda problem vardır files yapımcınız damage ayarlamak amacı ile karakter öelliklerinde bu şeklilde eksiltme yapmış olabilir panelde olmadığım için tam net bişi diyemiyorum

saygılarımla...
serverde kalkan değiştirince bi önceki kalkan - değer veriyor.
Örneğin sura taktığımızda 20 sura sav veriyor sonrasında savaşçı ile değiştirince savaşçı 20 sav oluyor sura -20 sav oluyor .
Yardımlarınızı bekliyorum
Serverin Filesinde olan bir problem -20 yazsa da merak etmeyin o - 20 ye inmez sadece gösrsel olarak öyle yazıyordur damage oalrak deyin bir fark olmadığını görüceksiniz kolay gelsin

Saygıalrımla...

Serverin Filesinde olan bir problem -20 yazsa da merak etmeyin o - 20 ye inmez sadece gösrsel olarak öyle yazıyordur damage oalrak deyin bir fark olmadığını görüceksiniz kolay gelsin

Saygıalrımla...
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama damage denediğim zaman 1k civarında fark meydana geliyor. Başka nedeni olabilir mi

-20 gibi bir savunmada 1 k damage den fazlası olacağından eminim damage ayarlarınızda problem vardır files yapımcınız damage ayarlamak amacı ile karakter öelliklerinde bu şeklilde eksiltme yapmış olabilir panelde olmadığım için tam net bişi diyemiyorum

saygılarımla...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri