mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

YARDIM - OYUN ÇÖKÜYOR....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrPistons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 196

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var. Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kronolojik olarak anlatıyım ona göre değerlendirin...

- Oyuna başlangıç itemlerini FTP'den ayarladım ve oyun içerisinden /reload q yaptım sorunsuz çalıştı. Daha sonra yine FTP'den 2-3 tane NPC sabitledim. Daha sonra Navicat'ta item_attr'den efsun oranları ayarladım. En son refine proto'dan 3-4 tane dönüşüm ayarladım sonra onları item_proto'da itemlere ekledim.. Tam item proto'dan çıkacaktım o sırada ekrana bi hata geldi. Tam ne yazdığını hatırlamıyorum fakat "item proto, exit, error" gibi kelimeler yazıyordu. Sonrasında navicatta sol menüden player'a tıkladığımda içerisindeki menü gelmedi.(item proto, mob proto, shop item vs olan çoklu menü) Sonra oyunun çöktüğünü söylediler ve bu işlemlerden önce aldığım yedeği yükledim..

-Yukarıdaki yazdığım işlemleri tekrardan hızlıca yaptım, sorun yaşamadım. reboot atıp yedek aldım. Oyunda yarım saat felan dönüşümleri denedim hiçbir sıkıntı yoktu fakat az önce oyun tekrar çöktü. Şimdi tekrar yedeği yükledim. Yani yaptığım şeyler belli 3-4 işlem yaptım. Oyunun çökmesi bunlardan kaynaklı olabilir mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri