farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

"Ayağa kalkmama gerek kalmadı"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 88

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ataman'ın yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:
“Bu yaz rahat bir şekilde geçecek. Shane Larkin, NBA’e gitmezse 1-2 transferle sezona başlayacağız. Geçen sezon 9 yeni oyuncu transfer etmiştik ve zorlu bir yaz geçirmiştik. Sezon mutlu bitti. Umarım şu hazırlık dönemi güzel geçer”

“O gün nereye geldim demiştim”
“Efes, Türk basketbolunun en büyük ekolü. İlklerin takımı. Son 10 yılda bir türlü beklenen başarı gelemedi. İlk 8’e zaman zaman giriyordu. Geçen sezon en kötü sezonunu geçirdi. Ben takımı aldığımda Euroleague’de sonuncuydu. Takımın kimyası oturmamıştı. İyi bir planlama ve kadro değişimiyle bu günlere geldik. Ben de Efes’ten ayrıldıktan sonra kendimi geliştirdim. Güçlerimizi birleştirdik. İBB maçında bir anda nereye geldim diye düşündüm. 25 sayı farkla yenilmiştik. Ama taraftarla bütünleşerek yepyeni bir Efes oluşturduk”

"Fenerbahçe’nin sakat oyuncuları olsa da… "
“Final serisi beklediğim gibi geçti. Kolay geçmeyeceği belliydi. İkinci maç çok önemliydi. Melli o şutu soksa belki de Fenerbahçe 4-0 kazanabilirdi. Bu oyun böyle. O gün maçı uzatmada kazanınca özgüvenimiz tekrar tavan yaptı. Karşımızda çok güçlü bir rakip Fenerbahçe vardı. Her ne kadar sakat oyuncuları olsa da maça 5 yabancı oyuncuyla çıkıyorsunuz. Ahmet’i ve Bobby’yi yerli statüsünde oynatıyorlar. Melih ve Sinan ile birlikte 4 yabancıyla çıktığı maçlarda 8 ve Datome işle birlikte 9 rotasyonla oynadı”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri