HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sadece Bir BilgilendirmeGaliba Yabancı Forumlarda Olan Bir Çok Şeyi İndirip +500 NPC Yazmıssın Birkaçını Gördüm Ama Genede Arkadaşlara Yardımcı Olacaktır.İyi Forumlar Dilerim.
Sevgili Rakun bey,
Forumda senin yaptığın tüm paylaşımların %99'unun yabancı forumlardan geldiğini unutma.
Ki sen konularını da editleyerek çıkıp gittin faydan yok bari boş yapma nick değiştirerek bir yerlere gelinmiyor.
İyi günler.
Sadece Bir Bilgilendirme
Galiba Yabancı Forumlarda Olan Bir Çok Şeyi İndirip +500 NPC Yazmıssın Birkaçını Gördüm Ama Genede Arkadaşlara Yardımcı Olacaktır.İyi Forumlar Dilerim + Olarak Alıntı Yazmanız Gerekmektedir.Sadece Bir BilgilendirmeGaliba Yabancı Forumlarda Olan Bir Çok Şeyi İndirip +500 NPC Yazmıssın Birkaçını Gördüm Ama Genede Arkadaşlara Yardımcı Olacaktır.İyi Forumlar Dilerim.
Sevgili Rakun bey,
Forumda senin yaptığın tüm paylaşımların %99'unun yabancı forumlardan geldiğini unutma.
Ki sen konularını da editleyerek çıkıp gittin faydan yok bari boş yapma nick değiştirerek bir yerlere gelinmiyor.
İyi günler.
https://forum.turkmmo.com/konu/3494...eapon-armor-2gblik-arsiv-hic-gormedikleriniz/
bunun içinde zaten hepsi mevcut.
bunun içinde zaten hepsi mevcut.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)