- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hemen hemen 1.inci yaşımız olmak üzere , onun için böyle bir konu açtım , gerek hatamızı gerek iyiliğimizi söylüyerek insanların akıllarındaki soru işaretlerini , iyimi kötümü sorunusuna açıklık getirmek istiyoruz.
Biz kendimizi iyi biliyoruz peki siz nasıl biliyorsunuz bizi ? (yorumlarda belirtirseniz sevinirim ve neler olmasını istersiniz başka şu eksik dediğiniz bir durumumuz varmı)
15 temmuza kadar nadirindirim kodu (stok 100adet) ile %10 indirim kazanabilirsiniz , bu indirim bittikden sonra 3aylık %18 kdv indirimi başlanıcaktır.
İyi yorum yapanlara %5 indirimde bizden
neyse şakayı bırakalım herkesten iyi kötü yorum bekliyoruz...
Biz kendimizi iyi biliyoruz peki siz nasıl biliyorsunuz bizi ? (yorumlarda belirtirseniz sevinirim ve neler olmasını istersiniz başka şu eksik dediğiniz bir durumumuz varmı)
15 temmuza kadar nadirindirim kodu (stok 100adet) ile %10 indirim kazanabilirsiniz , bu indirim bittikden sonra 3aylık %18 kdv indirimi başlanıcaktır.
İyi yorum yapanlara %5 indirimde bizden
neyse şakayı bırakalım herkesten iyi kötü yorum bekliyoruz...- Katılım
- 19 Tem 2017
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Çalışmaya başlayalı 2 ay oldu hemen hemen tüm sorunlarima derman oldunuz iyi calismalar dilegiyle
(tavsiyemdir sorunsuz güvenilir)
(tavsiyemdir sorunsuz güvenilir)- Katılım
- 11 Şub 2018
- Konular
- 24
- Online süresi
- 20h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 229
- DevLira
- 0
İlgili ve çalışanları çok sevecen insanlar kendileri ile çalışma fırsatım oldu piyasadaki kaliteli firmalar arasındalar bu arada nafi beye selamlar
- Konular
- 46
- Online süresi
- 20d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 666
- DevLira
- 0
Öncelikle verdiğiniz hizmeti tartışmak mümkün bile değil. Birinci senenizi doldurmuşsunuz ama şunu hiç şüphe etmeden söylüyorum ki nerden baksanız bir 10 yıllık tecrübe ile çalışıyor, hizmet veriyorsunuz. Onun yanı sıra 7/24 aktif oluşunuz. Bir sorun olduğu zaman kendi sorununuz gibi ilgilenmeniz sizi bizim gözümüzde daha da çok vazgeçilmez yapıyor. Hak ettiğiniz yerlere gelin inşallah. Ben zaten hak ettiğiniz yerlere geleceğinizi düşünüyorum bu gidişle piyasanın lideri olursunuz. İyi çalışmalar diliyorum.