- Konular
- 6
- Online süresi
- 3h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 85
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
metin2sunucubilişim= metin2 pvp server açmak isteyen arkadaşlar kesinlikle bu bilişime yönelmesinler hiç ilgilenmedikleri gibi birde engelliyorlar. Serveri açalı 2 gün oldu server a reeboot attım bir daha acılmadı hata verdi baglanırken canlı destege soruyorum ticket atın diyor ticket atıyorum ticket 5 dk sonra kalkıyor en sonunda sordum canlı destege neden ticketlar kalkıyor diye engel yedim en sonunda siteden anlıyacagınız parayı aldıktan sonra onlar için sizin hiçbir kıymetiniz kalmıyor lütfen başka bilişimlere yönelin . Güvenilir varsa bu konu altında önerebilir misiniz.
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Burası eleman arama bölümüdür.
Şikayetleriniz için:
forum.turkmmo.com
Firmalar hakkında bilgi sahibi olmak ve öneri almak için:
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Şikayetleriniz için:
Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri
Hizmet aldığınız firma ile ilgili şikayetiniz mi var ? Ozaman sizi bu bölüme alalım...
Firmalar hakkında bilgi sahibi olmak ve öneri almak için:
Metin2 Vps-Dedicated Arıyorum
Metin2 için vps, dedicated ya da kurulu server arıyorsanız bu bölümde istediğiniz özellikleri belirtip konu açabilirsiniz...
Nasıl Bilirsiniz
Hizmet alacağınız ya da almayı düşündüğünüz firmalar hakkında diğer forum üyelerinin görüşlerini alabilirsiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...