- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,333
- DevLira
- 74
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
PuTTY, Freebsd sunucumuza bağlanmak için kullandığımız ücretsiz bir SSH Client'dir.
Bu bağlantıdan PuTTY indirebilirsiniz.
PuTTY programında bu şekilde bağlanacağınız adresi yazarak Open butonuyla sunucuya bağlanabilirsiniz. Dilerseniz Kayıt İsmi yazdığım bölümden sunucuyu isimlendirip, Save butonuyla kaydedebilirsiniz.
Ben Putty'yi MTPuTTY yazılımı ile birlikte kullanıyorum. Bu yazılım şifreleri sağlamama ve sunucuları hızlı yönetmeme olanak sağlıyor. Sol üstteki server ekle butonuna bastığınızda açılan pencereden ayarlarınızı bu şekilde yaparak, şifre girmeye gerek duymadan hızlı bir şekilde sunucularınız arasında geçiş yapabilirsiniz.
Bu bağlantıdan MTPuTTY indirebilirsiniz.
Bu bağlantıdan PuTTY indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
PuTTY programında bu şekilde bağlanacağınız adresi yazarak Open butonuyla sunucuya bağlanabilirsiniz. Dilerseniz Kayıt İsmi yazdığım bölümden sunucuyu isimlendirip, Save butonuyla kaydedebilirsiniz.
Ben Putty'yi MTPuTTY yazılımı ile birlikte kullanıyorum. Bu yazılım şifreleri sağlamama ve sunucuları hızlı yönetmeme olanak sağlıyor. Sol üstteki server ekle butonuna bastığınızda açılan pencereden ayarlarınızı bu şekilde yaparak, şifre girmeye gerek duymadan hızlı bir şekilde sunucularınız arasında geçiş yapabilirsiniz.
Bu bağlantıdan MTPuTTY indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 2,420
- Çözüm
- 89
- Online süresi
- 4mo 8h
- Reaksiyon Skoru
- 4,207
- Altın Konu
- 244
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- 7,171
- DevLira
- 15
Teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)