kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Desert Rats vs. Afrika Korps - İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 289

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kuzey Afrika, 1941
General Rommel'in emrindeki birlikler Axis güçleri olarak Kuzey Afrika'ı ellerinde tutmaktadırlar. Diğer taraftan bir kısım çöl haydutu, İngiliz komandoları, Fransız lejyonerleri, Avusturalya ve Yeni Zelanda askerleri Allied güçleri olarak savaşa girmeye hazırlanmaktadır. Erich von Hartmann, Axis güçlerinin avantajını ellerinde tutabilmesi için pis işlerle ilgilenmektedir. Gelişen olaylar yüzünden olimpiyatlardaki İngiliz arkadaşı Albay Sinclair ile karşı karşıya gelir. Belki de bu sadece kötü şanstır. Kim bilir?

Ben kolay oyun beğenmem
C&C General's dan sonra ciddi bir strateji oyunu çıkmadı. Bazılarınızın çok beğendiği yapımlar olabilir, ama ben bu tarz söz konusu olunca maksimum gerçekçilik arayan biriyim. Gerçekçilikten kastım sadece normaldeki gibi modellenmiş tanklar değil. Örneğin araçlar kendi kendine değil, bir asker tarafından kullanılarak hareket ettirilebilmelidir. Aracın içindeki asker kullandığı araç zırhlı değilse vurulabilmeli hatta General sıfatı ile nitelendirilen şahıslar savaş sırasında öldüğünde görevler bitmelidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri