xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Series Makers %100 Türkçe Yama 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yapımcı %100 olarak paylaştığı için yama bu şekilde paylaşıldı. Çok fazla İngilizce yer mi var yoksa tek tük mü? Konuya uyarı düşelim.

Uyarınız için teşekkürler, çeviren eklendi. Birkaç konu da eksik kalmış. Konuların hepsine çevirenler ekleniyor.

Genelde oyun çeviren çoğu insan %100 olarak paylaşıyor %100 olmasa da adetten midir bilemiyorum %100 yazılıyor. Bu oyunun ilk sürümüne uygun çeviri. Oyunun güncel steam sürümüne Türkçe yamayı biz yapıyoruz çevirisi bitti sadece kontrol ve hata düzeltmeleri kaldı. Çeviriye karar vermeden önce arkadaşın yamasını bir tık kullandım tek tükte var cümleler de var oyunu bitirmedim bu arkadaşın yamasıyla o yüzden diğer kısımları göremedim ama dosyayı incelediğim de gördüğümü yazdım. Yine de arkadaşın eline koluna sağlık.

Genelde oyun çeviren çoğu insan %100 olarak paylaşıyor %100 olmasa da adetten midir bilemiyorum %100 yazılıyor. Bu oyunun ilk sürümüne uygun çeviri. Oyunun güncel steam sürümüne Türkçe yamayı biz yapıyoruz çevirisi bitti sadece kontrol ve hata düzeltmeleri kaldı. Çeviriye karar vermeden önce arkadaşın yamasını bir tık kullandım tek tükte var cümleler de var oyunu bitirmedim bu arkadaşın yamasıyla o yüzden diğer kısımları göremedim ama dosyayı incelediğim de gördüğümü yazdım. Yine de arkadaşın eline koluna sağlık.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim. Yamayı forumumuzda da paylaşmanızı isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri