- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İlk önce sayın adminim; @Lanetadam
Konun kapatılması için bir rica'da bulundum, Yönetici @Celeron11 ilgilendi sağolsun konu kapatıldı buraya kadar hoş,
2 Gündür pc başına geçmiyordum foruma giriş yaptığımda konuma mesaj yazıldığını gördüm ve girdim konumun açıldığını da gördüm, Konumun açılması için herhangi bir istekte veyatta şikayette bulunmadım tamamen kafasına göre konu açılmış,
Arkasından @value3 adlı yönetimiz arkadaşımız yetkisi olmadığı kategoride bana uyarı'da bulundu, Yönetim üyeleri seçilirken sanırsam bölüm üzerinde seçilip s.mod ve yöneticiyken diğer bölümlere bakabiliyordu kural
2. Uyarı @XxZeMaHSeRxX ahmetten geliyor bir konu da 2 yönetim üyesi saçma değil mi?
Ben orada yönetim ekibiyle bir dialoga girmişim, 2-3 Bir şey sormuşum zaten konuya ekleyeceğim celeron11i de konumu kapatmamışmıydın diye etiketiledim, Gelip çata küte konuyu kapattı sanırım etikette bekliyordu, Saçma değil mi @lanetadam abi? Bir konu'da 3 yönetim üyesi ve hatalar.
Her şeyi geçtim, Konu'da 2 yönetim varken neden 3. dahil olup sorgusuz sualsiz konuyu kapatabiliyor?
Şifresiz İndirme Linki:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Konuya dahil eder misiniz
a✘seee;
Şöyle açıklık getireyim hemen.
1. si celeron sizi kastederek kişi isteği ile konuyu kapatmış ve sonra yetkili admin işlemi tersine çevirdi. Bu böyle.
2. si value3 adlı arkadaşımız bölümde yetkili değilken uyarı vermiş bu tamam
3. sü ben o arkadaş yetkili olmadığından verdiği uyarıyı alıntılayıp sizden bahsettim. Benimki geçerli anlamında.
Ondan sonra sizde şifresiz indirme linkini eklettirmişsiniz bunu da şimdi görüyorum yani sıkıntı yok artık. Ve olay bitmiştir.
Şunuda ekliyim.
Bir hata falan yok yani olay tamamen anlattığım gibidir doğrudur ve hata yoktur.
Son düzenleme:
- Konular
- 7
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 319
- DevLira
- 0
1- Yetkili admin konumu benden habersiz aktif etmiş ben demedim konum açılsın diye anlamadın galiba.Şöyle açıklık getireyim hemen.
1. si celeron sizi kastederek kişi isteği ile konuyu kapatmış ve sonra yetkili admin işlemi tersine çevirdi. Bu böyle.
2. si value3 adlı arkadaşımız bölümde yetkili değilken uyarı vermiş bu tamam
3. sü ben o arkadaş yetkili olmadığından verdiği uyarıyı alıntılayıp sizden bahsettim. Benimki geçerli anlamında.
Ondan sonra sizde şifresiz indirme linkini eklettirmişsiniz bunu da şimdi görüyorum yani sıkıntı yok artık. Ve olay bitmiştir.
Şunuda ekliyim.
Bir hata falan yok yani olay tamamen anlattığım gibidir doğrudur ve hata yoktur.
2. Value3 adlı arkadaş yetkili vermiş uyarı vermiş tamam/hatalı
3- Sen o arkadaşın yetkili olmadığından verdiği uyarıyı alıntıladın benden bahsettin seninki geçerli anlamında, Konumun tekrar açılmasını geçtim hadi senin uyarını dikkate alalım.
4- Madem sen uyarıyı verdin celeron11 adlı arkadaş neden konuda value3ün mesajını alıntılayıp kapattı evet bekliyorum hatalarla dolu şuanda.
Her şey ortada ben gerekli admine şikayette bulundum iyi forumlar.
- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
1- Yetkili admin konumu benden habersiz aktif etmiş ben demedim konum açılsın diye anlamadın galiba.
2. Value3 adlı arkadaş yetkili vermiş uyarı vermiş tamam/hatalı
3- Sen o arkadaşın yetkili olmadığından verdiği uyarıyı alıntıladın benden bahsettin seninki geçerli anlamında, Konumun tekrar açılmasını geçtim hadi senin uyarını dikkate alalım.
4- Madem sen uyarıyı verdin celeron11 adlı arkadaş neden konuda value3ün mesajını alıntılayıp kapattı evet bekliyorum hatalarla dolu şuanda.
Her şey ortada ben gerekli admine şikayette bulundum iyi forumlar.
Admin ' in yaptığına sual olmaz. Benim yukarıda yazdığım yorumum konuyu anlatmaktadır doğru bir şekilde. İyi forumlar.
- Konular
- 7
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 319
- DevLira
- 0
Siz bir admin olmadığınıza göre sizin hatalarınızı ilettim zaten sana daAdmin ' in yaptığına sual olmaz. Benim yukarıda yazdığım yorumum konuyu anlatmaktadır doğru bir şekilde. İyi forumlar.

Şuna da bi göz atmanı isterim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 41
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 29d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 3,041
- DevLira
- 3
Kurulumunu yapamadım bir dk yardımcı olabilirseniz çok hoş olur;
1-) kurmaya çalıştığım pack de "locale_es.addr" diye bir şey vardı "locale_tr_ui" eix falan yoktu bende bu dosyaları direk dönüştürdüm index e ismini ekledim
2-) servere kurmak için quest dosyasına bütün dosyaları attım ./qt ile okuttum her biri sonunda abort(core dumped) verdi.
yardımınızı bekliyorum
1-) kurmaya çalıştığım pack de "locale_es.addr" diye bir şey vardı "locale_tr_ui" eix falan yoktu bende bu dosyaları direk dönüştürdüm index e ismini ekledim
2-) servere kurmak için quest dosyasına bütün dosyaları attım ./qt ile okuttum her biri sonunda abort(core dumped) verdi.
yardımınızı bekliyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)