Sitemize reklam vermek için [email protected] adresine mail atabilirsiniz
For Advertising Contact [email protected]


Sıfır Saat Görevi

Bekir.CANPOLAT

CANPOLAT
Site Yetkilisi
Deneme Moderatör
Developer
Katılım
13 Haz 2013
Konular
455
Mesajlar
2,538
Reaksiyon Skoru
222
Online Süresi
18d 5h 52m
Başarım Puanı
162
MmoLira
77
DevLira
71
En İyi Cevap Puanı
3

Uygulamayı İndir! Ücretsiz Netflix, Blu Tv, Spotify veya Google Play Bakiyesi Kazan! ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!



Pilotlar!

Bu Premium dövüşçüyü koleksiyonuna ekleme zamanı! Mitsubishi A6M3 (deneysel) sizin Hangar yaklaşıyor!

14 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Premium Dükkân bu uçakları sunacak:
  • Altın​
  • Ücretsiz yetenek puanına sahip deneyimli ekip​
  • Özel dekorasyon seti için kişisel savaş görevi (boya planı, burun sanatı, amblem).​
Bu teklif 14 Haziran (04:20 PT / 07:20 ET) ve 1 Temmuz (04:20 PT / 07:20 ET) arası geçerlidir.

Uçak tazminat kuralları:


Zaten sahip olduğunuz bir uçakla bir paket satın alırsanız, Hangar yuvası, mürettebat ve uçağın kendisi hariç, bu paketteki tüm eşyaları alacaksınız. Bunun yerine, aşağıdaki altın miktarıyla telafi edilecektir:
  • Mitsubishi A6M3 için 2,250 (deneysel) ( uçak için 1.950 + Hangar yuvası için 300 )


Görev 1 Ağustos'a kadar yapılabilir (02:30 PT / 05:30 ET )





 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Üst