HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba;
Emin Yormazın kodlamış olduğu panel sistemini paylaşmaktan gurur duyarım.
Paneli bende forumlardan buldum öncelikle bunu belirtiyim daha önce paylaşıldıysa konu kapanabilir.
Kodlama mantığı basittir istediğiniz temayı kolayca oturtabilirsiniz.
Kodlamayı incelediğinizde saten anlıcaksınız.
Şuan tek tema m2hermes teması ile paylaşıyorum saten şuan piyasadaki serverlerden bu panel sistemini kullananlar var.
Emin Yormazın kodlamış olduğu panel sistemini paylaşmaktan gurur duyarım.
Paneli bende forumlardan buldum öncelikle bunu belirtiyim daha önce paylaşıldıysa konu kapanabilir.
Kodlama mantığı basittir istediğiniz temayı kolayca oturtabilirsiniz.
Kodlamayı incelediğinizde saten anlıcaksınız.
Şuan tek tema m2hermes teması ile paylaşıyorum saten şuan piyasadaki serverlerden bu panel sistemini kullananlar var.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Panelde bir kaç sıkıntı varda ufak tefek kodlama ile çözülebilecek sıkıntılar. Kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun boş yere aynı şeyi para vererek almalarına gerek yok. Sadece üzerine tema giydiriliyor. Kodlamasını kontrol edip tema yapabilirler kendilerineŞşş mustafa knk yunus görmesin bi bu cp de prim kapsıyordu![]()
O değilde benim başka forumda paylaştığım içeriği kopyalayıp yapıltırmışsın hiç etik bir hareket değil 

Şşş mustafa knk yunus görmesin bi bu cp de prim kapsıyorduO değilde benim başka forumda paylaştığım içeriği kopyalayıp yapıltırmışsın hiç etik bir hareket değil![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...