sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Kalendar2 - Bypass - MultiHack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jorte0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Falcon dostum konunun kapanması için ne çok ısrar ediyorsun, korkuyorsun gibi. Sana ne konunun kilitlenmesinden. Adam belli ki uğraşmak istemiyor yoksa sana sunucuyu bakımdan çıkarttırmaz. Fixleyeceğim diye reboot atıp durursun. :)

Edit: VS'lik server açacağına Zor-Emek (1-120) server aç, bizlerde uğraşalım. Direk dumper ile GetTargetVID'inden hepsine kadar kodlarını ilk ben dökerim. :)

Edit 2: Ha bu arada CE açamazsın da deme, UCE yapması çokta imkansız bir şey değil. Title çekip, text'lerini çekmeye benzemez. :)

Ben Konunun Kapanması İçin Uğraşmam, Sadece Hilenin Çalışmadığını Dile Getiririm, Turkmmo Oyuncak Oluyor Resmen Bi AÇ Bi Kapat :)
Fixlenmeyecek Birşey Yoktur, Birisi 1 hafta uğraşır birisi 3 gün, Fixlemek 5 dakika , Kendi Sitesi İçinde (Hile,Hack,Bilgisayar Yazılımı,Bilgisayar Korsanı) Olarak Gerekli Yasal Yerlere Başvuru Yapıldı.

Tartışmanıza gerek yok biz zaten hile güncelleniyorsa konuyu açık tutuyoruz belli bir süre için, şuan da hile güncel mi veya güncellenmeye devam edecek mi? @jorte0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri