Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[AsiLZade] < Metin2 Web Ait Panel Çalışmaları >

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Galia2 Web panel Eklendi.

Galia2 Privete Server Sahibi olarak panelimizi yunus'a kodlattırdım kendisinden gayet memnunum ve başarılı birisi, panellerinizin güvenliği ve dahi oyununuzun güvenliği açısından herkese tavsiye edebilirim. Servere özgü çalışmalar ve panel tasarımlarıyla oyununuzu diğer oyunlardan ayırmak için 1 tık daha önde bu sebeple 1 tık daha önde başlayabilirsiniz. Standart panelleri artık herkes kullanıyor :)

Satışmı Yapıyor Görselmi Paylaşıyor Belli Değil :p Yorumlara Bak

Antebin hamamlari satış yaptığım panelleri burda paylaşıyorum yavrum konu yanlışmı :D :D

Galia2 Privete Server Sahibi olarak panelimizi yunus'a kodlattırdım kendisinden gayet memnunum ve başarılı birisi, panellerinizin güvenliği ve dahi oyununuzun güvenliği açısından herkese tavsiye edebilirim. Servere özgü çalışmalar ve panel tasarımlarıyla oyununuzu diğer oyunlardan ayırmak için 1 tık daha önde bu sebeple 1 tık daha önde başlayabilirsiniz. Standart panelleri artık herkes kullanıyor :)

Güzel yorumun ve düşüncen için teşekkür ederim mustafa can dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri