BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Srcli Files Arıyorum YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ŞehmuzÖzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 462

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar forumda bir kaç fıles ındırdım fakat hepsi çok sorunluydu ve sorunsuz fıles arayışına girmekte mantıksız bılıyorum fakat bana sorunu az olan öyle dıyeyım files tavsiye edebılcek varmı acaba o fıles uzerınden çalışmalarıma devam edeyım bırkaçtane ındırdım sorunları bıtmıyor ve cıddı sorunları vardı oyuzdn buraya bır konu açayım dedım tavsıe edebılecegınız bir files varmı acaba yardımcı olabılcek varsa cok makbule geçer

Eyvallah Saolasın kardeş
Kullanmak isteyebilirsin ama alt yapı olduğu için kronik fixleri yapmalısın.

+ Olarak her sistem eklediğinde yeniden üzerinden fix geçmelisin.

İstersen kendini geliştirmek için az sorunlu bir files kullanarak daha iyiye gidebilirsin sonrasında alt yapıdan başlayabilirsin. Benim önerim Sabitteki achellus filesini kullanabilirsin.
Yada istersen Simya Kiyanit başlıklı okan filesini kullanabilirsin.

Kullanmak isteyebilirsin ama alt yapı olduğu için kronik fixleri yapmalısın.

+ Olarak her sistem eklediğinde yeniden üzerinden fix geçmelisin.

İstersen kendini geliştirmek için az sorunlu bir files kullanarak daha iyiye gidebilirsin sonrasında alt yapıdan başlayabilirsin. Benim önerim Sabitteki achellus filesini kullanabilirsin.
Yada istersen Simya Kiyanit başlıklı okan filesini kullanabilirsin.
paylaşılan fileslerin hiçbiri sorunsuz deildir. elbet bişey varki paylaşılmıştır.
yorumlarınız için çok teşekkür ederım bende bu işlerde yenı oldugum için daha az sorunlu bır fılesle çalışmalarıma devam etmek ıstıyorum elbette sorunsuz files bulma arayşına gırmıyorum zaten daha az sorunlu diyelim:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri