kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Srcli Files Arıyorum YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ŞehmuzÖzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 462

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar forumda bir kaç fıles ındırdım fakat hepsi çok sorunluydu ve sorunsuz fıles arayışına girmekte mantıksız bılıyorum fakat bana sorunu az olan öyle dıyeyım files tavsiye edebılcek varmı acaba o fıles uzerınden çalışmalarıma devam edeyım bırkaçtane ındırdım sorunları bıtmıyor ve cıddı sorunları vardı oyuzdn buraya bır konu açayım dedım tavsıe edebılecegınız bir files varmı acaba yardımcı olabılcek varsa cok makbule geçer

Teşekkür ederim siz kullandınızmı bunu nasıl sorunlar varmı fazla kullanılabilirmi çünkü birçok fıles ındırdım sorunlardan geçilmiyor bunaldım artık:D

Dostum çözülmeyecek sorun yoktur, Bende pek iyi değilim ayrıca sorunsuz files arama bence çünkü kimse sornsuz filesini paylaşmaz yani :D Bir arkadaşım önermişti bana denemeye vaktim olmadı bende sana önerdim kullanıp deneyebilirsin. Yada konudaki yorumları okuyabilirsin. sorunları yazarlar genelde .dd

Dostum çözülmeyecek sorun yoktur, Bende pek iyi değilim ayrıca sorunsuz files arama bence çünkü kimse sornsuz filesini paylaşmaz yani :D Bir arkadaşım önermişti bana denemeye vaktim olmadı bende sana önerdim kullanıp deneyebilirsin. Yada konudaki yorumları okuyabilirsin. sorunları yazarlar genelde .dd
Eyvallah Saolasın kardeş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri