- Konular
- 14
- Online süresi
- 13614s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 59
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı : Bu bilgi şimdilik gizli.
Yaş Sınırlaması : 18 +
İstediğiniz Günlük Online Süre : 3-6 saat
Aradığınız Özellikler :Oyun içinde- Forumda vs. Ekipte yer alarak oyun yönetimine katkıda bulunacak deneyimli arkadaşlar yani daha önce game masterlık görevlerinde bulunmuş, başına buyruk hareket etmeyen,takım çalışmasına ayak uydurabilen ve en önemlisi ortama uyum sağlayabilen, sağ duyulu ve her fikre-görüşe saygılı kişiler önceliğimdir. Ve son olarak unutulmaması gereken şey; kimsenin kimseden üstte olmadığıdır. Benimle iletişime geçecek arkadaşların egolarından arınmış olmasını diliyorum.
İletişim Adresi (Gmail , instagram .) : Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.
gmail: gorkemcanx@gmail.com
Diğer / Ek : Takımda yer alarak yönetime katkı sağlayacak arkadaşları görüşme için bekliyorum.
ALIM YAPILACAK KADROLAR;
OYUN TAKIMI
SÜPER GAME ADMİN [SGA] >> TAKIM LİDERİ YRD. OLACAK. (1 kişi)
GAME MASTER [GM] >> (1 kişi)
Turkmmo güncel reklam konu hazırlayabilen
Oyun takımında terfi sistemi olacaktır. Tüm takım üyeleri GM olarak başlayacak fakat zaman içerisinde gelişime bağlı olarak yükseleceklerdir. İlk başta 1 kişi ile sınırlı olmak üzere SGA alımı gerçekleştirilecektir. SGA oyun takımının başı olacaktır. SGA kadrosuna başvuranların deneyimli , diksiyonu düzgün ve de takım yönetim anlayışına sahip olması çok önemlidir.
Yaş Sınırlaması : 18 +
İstediğiniz Günlük Online Süre : 3-6 saat
Aradığınız Özellikler :Oyun içinde- Forumda vs. Ekipte yer alarak oyun yönetimine katkıda bulunacak deneyimli arkadaşlar yani daha önce game masterlık görevlerinde bulunmuş, başına buyruk hareket etmeyen,takım çalışmasına ayak uydurabilen ve en önemlisi ortama uyum sağlayabilen, sağ duyulu ve her fikre-görüşe saygılı kişiler önceliğimdir. Ve son olarak unutulmaması gereken şey; kimsenin kimseden üstte olmadığıdır. Benimle iletişime geçecek arkadaşların egolarından arınmış olmasını diliyorum.
İletişim Adresi (Gmail , instagram .) : Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.
gmail: gorkemcanx@gmail.com
Diğer / Ek : Takımda yer alarak yönetime katkı sağlayacak arkadaşları görüşme için bekliyorum.
ALIM YAPILACAK KADROLAR;
OYUN TAKIMI
SÜPER GAME ADMİN [SGA] >> TAKIM LİDERİ YRD. OLACAK. (1 kişi)
GAME MASTER [GM] >> (1 kişi)
Turkmmo güncel reklam konu hazırlayabilen
Oyun takımında terfi sistemi olacaktır. Tüm takım üyeleri GM olarak başlayacak fakat zaman içerisinde gelişime bağlı olarak yükseleceklerdir. İlk başta 1 kişi ile sınırlı olmak üzere SGA alımı gerçekleştirilecektir. SGA oyun takımının başı olacaktır. SGA kadrosuna başvuranların deneyimli , diksiyonu düzgün ve de takım yönetim anlayışına sahip olması çok önemlidir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 14
- Online süresi
- 13614s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 59
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Gereksiz yorumlar silinicek raporAçıklama yapmadan yorum siliniyor ise bak sadece gülücük artık @Luigina bu nasıl iş