Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

70-120 Sportmt2 tarzı serverime reklamcı gm arıyorum açıklamaya gel

gegegeya

Level 1
Üye
Konular
14
Online süresi
13614s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
59
TM Yaşı
9 Yıl 3 Ay 3 Gün
MmoLira
233
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı : Bu bilgi şimdilik gizli.

Yaş Sınırlaması : 18 +

İstediğiniz Günlük Online Süre : 3-6 saat

Aradığınız Özellikler :Oyun içinde- Forumda vs. Ekipte yer alarak oyun yönetimine katkıda bulunacak deneyimli arkadaşlar yani daha önce game masterlık görevlerinde bulunmuş, başına buyruk hareket etmeyen,takım çalışmasına ayak uydurabilen ve en önemlisi ortama uyum sağlayabilen, sağ duyulu ve her fikre-görüşe saygılı kişiler önceliğimdir. Ve son olarak unutulmaması gereken şey; kimsenin kimseden üstte olmadığıdır. Benimle iletişime geçecek arkadaşların egolarından arınmış olmasını diliyorum.

İletişim Adresi (Gmail , instagram .) : Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.
gmail: gorkemcanx@gmail.com

Diğer / Ek : Takımda yer alarak yönetime katkı sağlayacak arkadaşları görüşme için bekliyorum.

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

OYUN TAKIMI

SÜPER GAME ADMİN [SGA] >> TAKIM LİDERİ YRD. OLACAK. (1 kişi)

GAME MASTER [GM] >> (1 kişi)

Turkmmo güncel reklam konu hazırlayabilen

Oyun takımında terfi sistemi olacaktır. Tüm takım üyeleri GM olarak başlayacak fakat zaman içerisinde gelişime bağlı olarak yükseleceklerdir. İlk başta 1 kişi ile sınırlı olmak üzere SGA alımı gerçekleştirilecektir. SGA oyun takımının başı olacaktır. SGA kadrosuna başvuranların deneyimli , diksiyonu düzgün ve de takım yönetim anlayışına sahip olması çok önemlidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Açıklama yapmadan yorum siliniyor ise bak sadece gülücük artık @Luigina bu nasıl iş

Lütfen konunuzu 12 saat içerisinde örnek şablona göre düzenleyiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri