Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

captcha kayıt olurken kod

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rhanb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 418

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar site ftpsinde bir şeyler kurcalıyordum ve sanırım yanlışlıkla kayıt olunurken kod isteyen captcha.phpnin image dosyalarını veya içerdiği kodları falan silmişim. şimdi kayıt olurken güvenlik kodu resimleri gelmiyor göremedigim için yazamıyorum ve oyuna kayıt olunmuyor ne yapmam lazım detaylı ilgilenen olursa çok sevinirim teşekkürler

Çözüm
Hangi panel sürümünü kullanıyorsunuz?
hocam mhms_admin panel sanırım pek bilgim yok işte arkadaşlarla eğlenelim diye açtık bir iki ayarlama yaptım site ftpsini sunucumdan isteyip sonrasında bir dosyayı bozdugumu farkettim ama hangisi oldugunu bilmiyorum. sorun şu; kullanıcılar oyuna kayıt olurken güvenlik kodu (ismi captcha' imiş araştırmalarım sonucunda öğrendim) yazmaları gerekiyor bot kontorlu işte onun dosyalarını silmişim sanırım ve nereye atılacagını nasıl yazılacagını bilmiyorum sunucuyu satın aldıgım firma ile ticket konusmalarımız devam ediyor fakat konuyu hep saptırıp duruyorlar. sadece o güvenlik kodunu düzeltemesem bile kapatmak silmek istiyorum kullancılar kod yazmadan da üye...
Hangi paneli kullanıyorsunuz? hangi dosyada düzenleme yaptınız? Hangi dosyada düzenleme yaptıysanız aldığınız firmaya iletin o dosyayı sitenize yeniden atsın.

Hangi panel sürümünü kullanıyorsunuz?
hocam mhms_admin panel sanırım pek bilgim yok işte arkadaşlarla eğlenelim diye açtık bir iki ayarlama yaptım site ftpsini sunucumdan isteyip sonrasında bir dosyayı bozdugumu farkettim ama hangisi oldugunu bilmiyorum. sorun şu; kullanıcılar oyuna kayıt olurken güvenlik kodu (ismi captcha' imiş araştırmalarım sonucunda öğrendim) yazmaları gerekiyor bot kontorlu işte onun dosyalarını silmişim sanırım ve nereye atılacagını nasıl yazılacagını bilmiyorum sunucuyu satın aldıgım firma ile ticket konusmalarımız devam ediyor fakat konuyu hep saptırıp duruyorlar. sadece o güvenlik kodunu düzeltemesem bile kapatmak silmek istiyorum kullancılar kod yazmadan da üye olabilsinler. ama düzelecek bir şey ise düzeltmek istiyorum. kod yazılacak yer var aama kodun resimleri olmadıgı için kayıt yapılmıyor

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri