- Konular
- 18
- Online süresi
- 20m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Herkese Merhaba Hayırlı Bayramlar
İsmin Çağlar uzun zaman önce Metin2 private server ile uğraşmaktaydım 4-5 sene bir aradan sonra tekrar Metin2 Private Server Açmayı planlıyorum foruma göz gezdirdiğimde genelde orta files olarak yoğun ilgi görmekte bende siz değerli arkadaşlarıma anket açıp ne tarz bir server istediğiniz belirtmeniz ve belirtilen ankette çıkan sonuca bakarak ileri dönük professional bir server kurmayı planlıyorum emin olun ki server 1 ay açık kalıp kapanacak türden olmayacak emek verilen herşey benim için önemlidir şimdiden vermiş olduğunuz oylar için teşekkür ederim iyi forumlar ve iyi bayramlar.
NOT : Açılan Anket Yeri Yanlış İse Kusuruma Bakmayın Taşına Bilir.
İsmin Çağlar uzun zaman önce Metin2 private server ile uğraşmaktaydım 4-5 sene bir aradan sonra tekrar Metin2 Private Server Açmayı planlıyorum foruma göz gezdirdiğimde genelde orta files olarak yoğun ilgi görmekte bende siz değerli arkadaşlarıma anket açıp ne tarz bir server istediğiniz belirtmeniz ve belirtilen ankette çıkan sonuca bakarak ileri dönük professional bir server kurmayı planlıyorum emin olun ki server 1 ay açık kalıp kapanacak türden olmayacak emek verilen herşey benim için önemlidir şimdiden vermiş olduğunuz oylar için teşekkür ederim iyi forumlar ve iyi bayramlar.
NOT : Açılan Anket Yeri Yanlış İse Kusuruma Bakmayın Taşına Bilir.
- Konular
- 11
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 9d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 9 Gün