TuZaKK 1
TuZaKK
recepk78 1
recepk78
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Great Offlineshop En Güncel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xSAVUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla konuşmak gibi amacim yok en güncel Great Offlineshop Birçok exploit ve bug Fixlendi.

images

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ben ne yalan söyliyim Martysama VHD paylaştığından beri yeterli beğeni gelirse paylaşacağın diğer konuyu bekliyorum. :) Forum eskisi gibi değil artık. Bu tip şeyler normal. Paylaşım yapan az. Paylaşıma saygı gösteren az. Zaten metin2 dünyası da eskisi gibi değil. Ben şahsen offline shop un olmadığı dönemleri, ticareti, alttan bağırmayı, uzaktan ticaretin olmadığı, 1. köy ch1 lerin offline shop yüzünden kapatılıp hiç insan girmemesini değil insanları ortadan çıkarmayan loncaların olduğu dönemi özledim. :) Ama elden gelen bir şey yok. Bir kişinin özlemesi veya 17 kişinin beğenip saygı göstermesi sayıya göre hareket ediyoruz artık. Hangi server tipi daha çok tutuyor tarzında hareket ediyoruz. Biz nasıl seviyoruz hangisinden hoşlanıyoruz değil. Amaç çok daha fazla oyuncuya hitap etmek. Ben hatırlıyorum 100 onlinelı serverdan zevk alırdık 1.köyde o kadar çok insan olurdu ki. Adam yazıyor siteye 26 bin online var. :D 1. köye gidiyorum 20-25 kişi var. :D

VDI dosyasını kaldırdım konuyu kapattı arkadaşlar, sözünü ettiğim dosya veya dosyaları kendi sunucumda kullanacam gerçekten özel birşeydi ama kısmet işte :)
Paylaşımın için teşekkürler, bende lisansı mevcut 2 senedir açık olan konuya 17 beğeni gelince içimden paylaşmak gelmedi işin doğrusu ve bunun bir üst versiyonu var repodan aldıysan tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim.
Paylaşımın için teşekkürler, bende lisansı mevcut 2 senedir açık olan konuya 17 beğeni gelince içimden paylaşmak gelmedi işin doğrusu ve bunun bir üst versiyonu var repodan aldıysan tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim.

Bunu zaten ben paylaşmıştım.Rarın adı bile aynı.
Linki değiştirip tekrar paylaşmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri