Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba, ben Turkmmo üzerinden bir files indirdim ve üzerinde çalışıyorum. Files'ın give_basic_weapon dosyası yok ama başlangıçta 1 yıllık bonuslar veriyor. Elimdeki bir give_basic_weapon dosyasını "/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login" konumuna atıyorum ama çalışmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Dedigi gibi baska isimlede okutulmus olabilir yada srcden de yapmis olabilir ama once baska isimlerde olup olmadigina bakin sonra srcye bakin forumda srcden baslangic ayari konusu vardi ona bakarsiniz kolay gelsin
Cevaplarınız için teşekkür ederim bir süredir internet erişimim yoktu ve konuyu takip edemedim. Sorunu çözdüm. give_basic_weapon dosyası yoktu ve onunla aynı işlevde çalışan bir dosya da yoktu. Sunucuyu başlatırken de "cannot find quest index for give_basic_weapon" şeklinde bir hata veriyordu. Bir give_basic_weapon dosyası oluşturdum ve gerekli yerlere kopyaladım. Daha...
Merhaba, ben Turkmmo üzerinden bir files indirdim ve üzerinde çalışıyorum. Files'ın give_basic_weapon dosyası yok ama başlangıçta 1 yıllık bonuslar veriyor. Elimdeki bir give_basic_weapon dosyasını "/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login" konumuna atıyorum ama çalışmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Dedigi gibi baska isimlede okutulmus olabilir yada srcden de yapmis olabilir ama once baska isimlerde olup olmadigina bakin sonra srcye bakin forumda srcden baslangic ayari konusu vardi ona bakarsiniz kolay gelsin
Cevaplarınız için teşekkür ederim bir süredir internet erişimim yoktu ve konuyu takip edemedim. Sorunu çözdüm. give_basic_weapon dosyası yoktu ve onunla aynı işlevde çalışan bir dosya da yoktu. Sunucuyu başlatırken de "cannot find quest index for give_basic_weapon" şeklinde bir hata veriyordu. Bir give_basic_weapon dosyası oluşturdum ve gerekli yerlere kopyaladım. Daha sonra make.sh yaptım ama farklı bir hata verdi. Sanırım make.sh dosyası hatalıydı. Ben de ./qc give_basic_weapon.quest komutunu kullanarak questi aktif ettim. Şuan sorunsuz çalışıyor. Sorun çözüldü konu kapatılabilir. Konu hakkında yardım isteyen kişiler bana özelden ulaşabilir. İyi günler.