Give_Basic_Weapon

THeDaRKLoRD2000

Level 3
Konular
26
Online süresi
15g 47385s
Reaksiyon Skoru
41
Altın Konu
0
Başarım Puanı
116
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 11 Gün
MmoLira
4,360
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba, ben Turkmmo üzerinden bir files indirdim ve üzerinde çalışıyorum. Files'ın give_basic_weapon dosyası yok ama başlangıçta 1 yıllık bonuslar veriyor. Elimdeki bir give_basic_weapon dosyasını "/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login" konumuna atıyorum ama çalışmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Dedigi gibi baska isimlede okutulmus olabilir yada srcden de yapmis olabilir ama once baska isimlerde olup olmadigina bakin sonra srcye bakin forumda srcden baslangic ayari konusu vardi ona bakarsiniz kolay gelsin

Muhtemelen başka isimle okutulmuştur quest baslangic.start gibi kontrol etmelisiniz o bölümde ki bütün .start dosyalarını

Cevaplarınız için teşekkür ederim bir süredir internet erişimim yoktu ve konuyu takip edemedim. Sorunu çözdüm. give_basic_weapon dosyası yoktu ve onunla aynı işlevde çalışan bir dosya da yoktu. Sunucuyu başlatırken de "cannot find quest index for give_basic_weapon" şeklinde bir hata veriyordu. Bir give_basic_weapon dosyası oluşturdum ve gerekli yerlere kopyaladım. Daha...
Muhtemelen başka isimle okutulmuştur quest baslangic.start gibi kontrol etmelisiniz o bölümde ki bütün .start dosyalarını

Dedigi gibi baska isimlede okutulmus olabilir yada srcden de yapmis olabilir ama once baska isimlerde olup olmadigina bakin sonra srcye bakin forumda srcden baslangic ayari konusu vardi ona bakarsiniz kolay gelsin

Cevaplarınız için teşekkür ederim bir süredir internet erişimim yoktu ve konuyu takip edemedim. Sorunu çözdüm. give_basic_weapon dosyası yoktu ve onunla aynı işlevde çalışan bir dosya da yoktu. Sunucuyu başlatırken de "cannot find quest index for give_basic_weapon" şeklinde bir hata veriyordu. Bir give_basic_weapon dosyası oluşturdum ve gerekli yerlere kopyaladım. Daha sonra make.sh yaptım ama farklı bir hata verdi. Sanırım make.sh dosyası hatalıydı. Ben de ./qc give_basic_weapon.quest komutunu kullanarak questi aktif ettim. Şuan sorunsuz çalışıyor. Sorun çözüldü konu kapatılabilir. Konu hakkında yardım isteyen kişiler bana özelden ulaşabilir. İyi günler.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)