- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar. Arkadaşlar BURADAKI konuya baktım ancak yine de aklıma takılan bazı şeyler var. Şahıs şirketi kurup vergi ödediğim takdirde bunun bana herhangi bir sıkıntısı olur mu? Veya şahıs şirketi kurmadan vergi ödememin bir yöntemi var mıdır?
- Konular
- 12
- Online süresi
- 2d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 201
- DevLira
- 0
pvp server kuranların vergi ödedigini sanmıyorum
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Merhabalar. Arkadaşlar BURADAKI konuya baktım ancak yine de aklıma takılan bazı şeyler var. Şahıs şirketi kurup vergi ödediğim takdirde bunun bana herhangi bir sıkıntısı olur mu? Veya şahıs şirketi kurmadan vergi ödememin bir yöntemi var mıdır?
Bir muhasebeciyle bu işin detaylarını konuşmanızda fayda var.
Ayrıca vergi ödediğini sanmıyorum diyen arkadaş için, ödemeyenler bir maliye soruşturması yediği zaman ne yapacaklar acaba?

- Konular
- 12
- Online süresi
- 2d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 201
- DevLira
- 0
BEN DAHA NE GÖRDÜM NE DUYDUM MALİYENİN İŞİ GÜCÜ YOK SENİN 3-5 KURUŞUN PEŞİNDE KOŞACAKBir muhasebeciyle bu işin detaylarını konuşmanızda fayda var.
Ayrıca vergi ödediğini sanmıyorum diyen arkadaş için, ödemeyenler bir maliye soruşturması yediği zaman ne yapacaklar acaba?![]()

- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
BEN DAHA NE GÖRDÜM NE DUYDUM MALİYENİN İŞİ GÜCÜ YOK SENİN 3-5 KURUŞUN PEŞİNDE KOŞACAK![]()
![]()
![]()
Devlet parasını her daim alır, bir gün server açar vergisiz iş yaparsanız beni hatırlayın. Hatırlatmakta fayda var, vergi kaçırmak suçtur. Büyük bir server kuruyorsanız ve belirli bir ücretin üzerinde düzenli kazancınız varsa vergi vermek yükümlülüğündesiniz. İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)