Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LordMt2 - Tarzı 0 Alt Yapı Mainline Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bir zamanların efsanevi serveri D:

resimler eklendi devamı gelecek.

İlk projemiz :) Duygulandım.

BrosMt2'den sonra adını LordMt2 olarak değiştirdiğimiz, Ekibimizle birlikte açtığımız 10 yıllık derin his..

Sonrasında Metin2Mester'e yöneldik, neyse başarılı eksikler olur ama :) Sonuçta rektörel kurgu bizden başladı, hayal gücü sınırları yoktur.

Başarılar, umarım birileri bu derin hissi oyunculara tekrar yaşatabilir.

Sevgiler.
HackWolf

İlk projemiz :) Duygulandım.

BrosMt2'den sonra adını LordMt2 olarak değiştirdiğimiz, Ekibimizle birlikte açtığımız 10 yıllık derin his..

Sonrasında Metin2Mester'e yöneldik, neyse başarılı eksikler olur ama :) Sonuçta rektörel kurgu bizden başladı, hayal gücü sınırları yoktur.

Başarılar, umarım birileri bu derin hissi oyunculara tekrar yaşatabilir.

Sevgiler.
HackWolf

İnşallah videoları falan izleyip 1-1 aynı şekilde yapmaya çalışıyoruz eskiden kalan pack dosyalarını vs birleştirip model vs silahları hızlı bir şekilde ekleyip server filesi şuana kadar tamamladık bakalım başka hangi eksikler çıkacak

İnşallah videoları falan izleyip 1-1 aynı şekilde yapmaya çalışıyoruz eskiden kalan pack dosyalarını vs birleştirip model vs silahları hızlı bir şekilde ekleyip server filesi şuana kadar tamamladık bakalım başka hangi eksikler çıkacak

Tamam güzelim, ihtiyacınız olan bir bilgi olursa bana ulaşın.
Laniatus Kft.#7094 / Discord hesabımız.

Bu 10 yılı aşkın derin his her zaman kalbimiz de bir yerlerde yaşayacak.

Sevgiler
HackWolf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri