melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## TURKMMO'DA BUGÜNE KADAR PAYLAŞILAN TÜM FİXLER ## C++ / PYTHON / FTP ## 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kardeş yanında gezen binek sisteminde binek üstündeyken shutdown veya reboot attıktan sonra oyuna girdiğimizde ikinci bir binek daha geliyor yanımıza ve sende bineğin üstünde kalıyorsun binekten inemiyorsun ancak mührü çıkarıp taktıktan sonra düzeliyor bunu fixleyebilir misin ?

kardeş yanında gezen binek sisteminde binek üstündeyken shutdown veya reboot attıktan sonra oyuna girdiğimizde ikinci bir binek daha geliyor yanımıza ve sende bineğin üstünde kalıyorsun binekten inemiyorsun ancak mührü çıkarıp taktıktan sonra düzeliyor bunu fixleyebilir misin ?
Fırsat bulursam göz atarım.

Konu içeriği güncellenmiştir.

Son düzenleme:
Neler yapıldı gibisinden biraz açıklayabilir misin bro?
Fırsat buldukça fixlerin farklı bir soruna yol açıp açmadığını kontrol ediyorum.
2 adet fixte hataya rastladım ve 1 yeni fix ekledim.
Hatalı olan fixlerden biri çokta gerekli olmadığı gibi fazlasıyla sorgu gönderiyordu.
Diğer hatalı olan fixte düello sırasında item değiştirmek istediğinde oyundan atıyordu.
Yeni eklenen fix ise Client üzerinden ram şişmesine sebep olan bir kod bloğunu kaldırmakla ilgiliydi. :)

Fırsat buldukça fixlerin farklı bir soruna yol açıp açmadığını kontrol ediyorum.
2 adet fixte hataya rastladım ve 1 yeni fix ekledim.
Hatalı olan fixlerden biri çokta gerekli olmadığı gibi fazlasıyla sorgu gönderiyordu.
Diğer hatalı olan fixte düello sırasında item değiştirmek istediğinde oyundan atıyordu.
Yeni eklenen fix ise Client üzerinden ram şişmesine sebep olan bir kod bloğunu kaldırmakla ilgiliydi. :)
Açıklaman için teşekkürler brom yanlış alana atmışım yorumu <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)