HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eline, emeğine sağlık. Faydalı konu.
Bu camia'da boş, gereksiz ve "ben yapamıyorsam kimse yapmamalı, alta çekmeliyim" kafasında insan çok var.
Takma.
Bu camia'da boş, gereksiz ve "ben yapamıyorsam kimse yapmamalı, alta çekmeliyim" kafasında insan çok var.
Takma.
Değerlendireceğim, teşekkür ederim.Aslında sistemlerin fixleride olsa çok güzel olur mesela şuanda yardımcı şaman fixleri lazım 15 dakikadır arıyorum) ellerine sağlık
Konuyu baltalamak yerine hatalı olan yerleri düzeltseler yüzlerce kişi faydalanacak fakat onlar sadece baltaya sap oluyorlar. Teşekkür ederim.Eline, emeğine sağlık. Faydalı konu.
Takma.
Arşivi tekrar gözden geçirdim ve hatalı olan yerleri düzeltmeye çalıştım. Tekrar incelemek isterseniz bir bakın.Horse spam c++ eksik.
Eric Bloodaxe
TeşekkürlerArşivi tekrar gözden geçirdim ve hatalı olan yerleri düzeltmeye çalıştım. Tekrar incelemek isterseniz bir bakın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)