C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

METİN2 BİLİŞİMLERİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

comehere1997

Level 1
Üye
Konular
10
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 17 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
44
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Turkmmo camiası ve metin2 bilişim sunucu sağlayan dostlarımız kendini bu post altında belli etsin sunucu açmak istiyorum dolandırılmaktan bıktım ve foruma konu açmaya karar verdim detaylı araştırma sonuçu neticesinden bilişimlerin birinden filesini ve makinesini kullanacağım bu sorunumda değerli turkmmo üyelerinde fikir vermesinden mutluluk duyarım metin2 bilişimleride kendini belli etsin diyerek sözümü bitiriyorum.. Sunucu açacak arkadaşlarımızada bir vesile olmuş olur.

Not: Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız.İlgili yere taşınırsa sevinirim.

Selamun Aleyküm Turkmmo camiası ve metin2 bilişim sunucu sağlayan dostlarımız kendini bu post altında belli etsin sunucu açmak istiyorum dolandırılmaktan bıktım ve foruma konu açmaya karar verdim detaylı araştırma sonuçu neticesinden bilişimlerin birinden filesini ve makinesini kullanacağım bu sorunumda değerli turkmmo üyelerinde fikir vermesinden mutluluk duyarım metin2 bilişimleride kendini belli etsin diyerek sözümü bitiriyorum.. Sunucu açacak arkadaşlarımızada bir vesile olmuş olur.

Not: Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız.İlgili yere taşınırsa sevinirim.
Hangi firmalar tarafından dolandırıldınız ?

VeryonTurktelekom Tarafından

Geçmiş olsun, Satın Alırken araştırma yaparak satın alın zaten kendilerini belli ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri