- Konular
- 2,420
- Çözüm
- 89
- Online süresi
- 4mo 8h
- Reaksiyon Skoru
- 4,207
- Altın Konu
- 244
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- 7,171
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Teşekkürler Eline Saglık
- Konular
- 82
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 825
- Altın Konu
- 16
- Başarım Puanı
- 239
- MmoLira
- 4,606
- DevLira
- 12
Merhaba arkadaşlar, M2-BOB, Lalaker v.s hilelerinde bulunan çekme ve saldırı hızı özelliklerin fixleridir. Deneme şansım olmadı fakat, deneyince kanıt ekleyeceğim. Paylaşıldıysa konu kapatılabilir.char_battle.cpp'yi açın ve: CHARACTER::Attack fonksiyonunu arayın.
MOBLOCK
Biraz aşağı doğru indiğinizde şu kodu göreceksiniz;
Kod:pkVictim->SetSyncOwner(this); if (pkVictim->CanBeginFight()) pkVictim->BeginFight(this);
Şununla değiştirin;
Kod:if(iRet != BATTLE_NONE) { pkVictim->SetSyncOwner(this); if (pkVictim->CanBeginFight()) pkVictim->BeginFight(this); }![]()
SALDIRI HIZI
battle.cpp'ye girin ve şu fonksiyonu arayın, IS_SPEED_HACK ve kod bloğunu komple değiştirin;
Kod:bool IS_SPEED_HACK(LPCHARACTER ch, LPCHARACTER victim, DWORD current_time) { if (ch->m_kAttackLog.dwVID == victim->GetVID()) { if (current_time - ch->m_kAttackLog.dwTime < GET_ATTACK_SPEED(ch)) { INCREASE_SPEED_HACK_COUNT(ch); sys_log(0, "%s attack hack! time (delta, limit)=(%u, %u) hack_count %d", ch->GetName(), current_time - ch->m_kAttackLog.dwTime, GET_ATTACK_SPEED(ch), ch->m_speed_hack_count); if (test_server) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "%s attack hack! time (delta, limit)=(%u, %u) hack_count %d", ch->GetName(), current_time - ch->m_kAttackLog.dwTime, GET_ATTACK_SPEED(ch), ch->m_speed_hack_count); } SET_ATTACK_TIME(ch, victim, current_time); SET_ATTACKED_TIME(ch, victim, current_time); if (ch->m_speed_hack_count >= 10) ch->GetDesc()->DelayedDisconnect(3); return true; } } SET_ATTACK_TIME(ch, victim, current_time); if (victim->m_AttackedLog.dwPID == ch->GetPlayerID()) { if (current_time - victim->m_AttackedLog.dwAttackedTime < GET_ATTACK_SPEED(ch)) { INCREASE_SPEED_HACK_COUNT(ch); sys_log(0, "%s Attack Speed HACK! time (delta, limit)=(%u, %u), hack_count = %d", ch->GetName(), current_time - victim->m_AttackedLog.dwAttackedTime, GET_ATTACK_SPEED(ch), ch->m_speed_hack_count); if (test_server) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Attack Speed Hack(%s), (delta, limit)=(%u, %u)", ch->GetName(), current_time - victim->m_AttackedLog.dwAttackedTime, GET_ATTACK_SPEED(ch)); } SET_ATTACKED_TIME(ch, victim, current_time); if (ch->m_speed_hack_count >= 10) ch->GetDesc()->DelayedDisconnect(3); return true; } } SET_ATTACKED_TIME(ch, victim, current_time); return false; }
GET_ATTACK_SPEED fonksiyonundan şu iki satırı silin;
Kod:if (item && item->GetSubType() == WEAPON_DAGGER) real_speed /= 2;Kod:"default_bonus" değişkenini 70 gibi bir şeye ayarlayın (test etmek için oldukça iyi bir değerdir). Bu değerde ince ayar çekebilirsiniz Bu değerde tüm hileledeki saldırılar tetiklenecektir ve oyun yanlış karar vermeden oynanabilir halde olacaktır. Yinede daha fazla denenmesi gerekiyor. Açık sunucularda denenecekse, en azından değer olarak 80 seçilmesi önerilir.
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)