Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Servere Gm Alınacak

RemziYalçın

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
131s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
29
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 13 Gün
MmoLira
8
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Server Kurulma Aşamasında Servere Oyunla İlgilenebilecek Oyunda Aktifliği Hergün En Az 2 Saat Olacak Vede Servere User Getirecek GM RGM Alınacaktır.
Servere Ekstra Olarak Youtuber Alınacaktır. Youtuber Ayrıcalıklari Kişi İle Görüşülüp Karar Verilecektir. Youtuber İçin Youtube Kanal Abone Sayısı Dikkate Alınıp Abone Ve Izlenme Sayısına Göre Ayrıcalıklar Değişiklik Gösterecektir.

İlgilenen Kişiler Özelden Mesajlarini Yazabilirler.

Son düzenleme:
daha yeni ilk defa gm olacamda dc felan gerek yoktur demi konuşma pro da kötüyüm hala varsa yapma şamsın varmı

12 saat içinde örnek konuya uygun şekilde açınız. (Örnek Konu) Komuya ön ek eklenmiştir.

GM Olmak İstiyorum

Adınız :FURKAN
Soyadınız :MAMUR
Yaşınız :14
Yaşadığınız Yer :EDREMİT/BALIKESİR
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :YOK DAHA İLK DEFA
Günlük Online Süreniz :YOK DAHA İLK DEFA
Özellikleriniz :YOK DAHA İLK DEFA KULLANACAĞIM
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :furkanmamur07@gmail.com
Diğer / Ek :ilk defa olacam daha önce hiç kullanamadım ailem evin masraflarını ödüyor ondan kendimiz gm lik açamıyoruz tecrübelik istiyorum

Arkadaşlar Server Kurulma Aşamasında Servere Oyunla İlgilenebilecek Oyunda Aktifliği Hergün En Az 2 Saat Olacak Vede Servere User Getirecek GM RGM Alınacaktır.
Servere Ekstra Olarak Youtuber Alınacaktır. Youtuber Ayrıcalıklari Kişi İle Görüşülüp Karar Verilecektir. Youtuber İçin Youtube Kanal Abone Sayısı Dikkate Alınıp Abone Ve Izlenme Sayısına Göre Ayrıcalıklar Değişiklik Gösterecektir.

İlgilenen Kişiler Özelden Mesajlarini Yazabilirler.
İsmim Görkem İzmir de ikamet ediyorum.Sürekli sık sık olmasa da neredeyse 2009-2010 senelerinden beridir Metin2 oynamak tayım 1 kere oyun içi ve web'de yöneticilik yaptım.Kodlardır cartı curtu bilmem ama anlatılırsa kaparım oyun içi olarak çok fazla aktif kalabilirim.Bir işim var ancak işimi evden icraat ediyorum problem olmaz Yaşım 21 genel olarak küfürdür hiledir gelen soruları cevaplamaktır yapabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri