mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Serverimde Packleri Editliyemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enusirevan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 502
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Metin2de İtemlere Özellikler Verdim Oyuna Yansıyor Ama Açıklamasını vs Değiştirmek istiyorum Bunun İçin Pack Dosyalarını bişiler yapmam gerekiyormuş unpack vs diye ama hertürlü progamı herşeyi kullandım malesef hiçbirinden olumlu yanıt alamadım nasıl bir yol izlemem gerekiyor

Çok Kolay :D item isimleri
EPack32, EterNexus, UnEPK gibi birden fazla pack açıcı program mevcut. Hepsiyle denedin mi?

Herşey Tamam İyi güzelde icinde çıkan item_proto ve mob_proto editlenmiyor açılmıyor yani hiçbir progam ile acaba Winscp İle item_proto.txt war sunucumda onu düzenleyip kapatıp Local_tr icine yapıştırsam olur mu böyle bi mantık yürüttüm nasıl bir yol izlemem lazım açmam icin unepk vs item_protoyu acmıyor

Herşey Tamam İyi güzelde icinde çıkan item_proto ve mob_proto editlenmiyor açılmıyor yani hiçbir progam ile acaba Winscp İle item_proto.txt war sunucumda onu düzenleyip kapatıp Local_tr icine yapıştırsam olur mu böyle bi mantık yürüttüm nasıl bir yol izlemem lazım açmam icin unepk vs item_protoyu acmıyor
item_proto gibi dosyaları açmak için Zone Archiver kullanabilirsin. Ayrıca bunun için Zagre Proto Açıcı gibi alternatif programlarda var.

item_proto gibi dosyaları açmak için Zone Archiver kullanabilirsin. Ayrıca bunun için Zagre Proto Açıcı gibi alternatif programlarda var.

<?xml version="1.0"?>
<ItemProto Version="176"> </ItemProto>
gibi yanıt alıyorum

zone archiver xml dönüştürüyor Zagreden txt olusturuyorum
item_names - item_proto diye txt olusturuyor icerikleri boş ama
örnek item names
VNUM LOCALE_NAME

gerisi boş

Son düzenleme:
Skype adresimden bana yazarsanız uygun bir vaktimde yardımcı olurum.
Tamamdır Sorunu Cözdüm Loacal açmak için unepk kullandım itemprotoyu acmak için başka progam kullandım hepsini anlıcamız 1 progam yapmıyor local packini acıyorsa item protuyo o progam acmıyor Sorun cözüldü Kilit Aynı Sorunu Yaşayan olursa diye Not:
local cıkarmak icin başka progam item protoyu başka progamda deneyin hepsini 1 progam halletmeyebiliyor

Tek Sorunum Şuan Tüm Dosyaları Kapatıyorum Unepk'den en son locale_tr.epk eix veriyor bide oyunun içindeki packe atıyorum oyuna girdigimde hiçbirşeyin özellik okuma kısmı depişmemiş örnek 5yarı insanı 10 yaptım yazmıyor Acaba Winscp Fizelladan Felan mı Atmam gerekiyor Gerçi Fizelledan editleyince sadece özeligi weriyor özellik olarak itemin üstünde yazmıyor local_tr içinde yaptıgım bazı ayarları nacivattan daha bitirmedim ondan kaynaklı olmaz heralda napmam gerekiyor local_tr.epk dosyasını tüm işlemleri tamamladım packe atıyorum oyuna giriyorum aynı herşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri