berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[TOOL] [Mysql2Proto] item_proto structSize[163]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thehero09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 842

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Download Link: https://mega.nz/#!IU9w0KgQ!Zij9IvMuQqhtt8equ_Vc0u2jP9Q2Dh0hs8-z9mFttEg
VirusTotal: https://www.virustotal.com/gui/file...1929a7eb5b6be9b631ff639fbff45d7cf7d/detection

Item_proto ve mob_proto yu sql'e çevirmek için bu aracı kullanıyorum. Fakat yeni item_proto ile uyumlu değil. bunu nasıl uyumlu hale getirebilirim bir fikri olan var mı? Kodlara baktım ama yenilerini ekleyecek pek bir yer bulamadım. Gözüme çarpmadı. Şöyle bir hata veriyor.

LoadItemProto: invalid item_proto structSize[163] != sizeof(SItemTable)

Sadece şu kısım gözüme çartpı ama tabi oraya 163 yazmakla 163 eklenmiş olmuyor. :D Denedim :p Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit1: mob_proto da 1844 satır sql oluşturmuş ama hepsinin valuesi 0

C++:
#ifdef ENABLE_PROTOSTRUCT_AUTODETECT
    printf("sizeof(TItemTable_r152) %d\n", sizeof(CItemData::TItemTable_r152));
    printf("sizeof(TItemTable_r156) %d\n", sizeof(CItemData::TItemTable_r156));
    printf("sizeof(TItemTable_r158) %d\n", sizeof(CItemData::TItemTable_r158));
#endif
    printf("sizeof(TMobTable) %d\n", sizeof(CPythonNonPlayer::TMobTable));
#ifdef ENABLE_PROTOSTRUCT_AUTODETECT
    printf("sizeof(TMobTable_r235) %d\n", sizeof(CPythonNonPlayer::TMobTable_r235));
    printf("sizeof(TMobTable_r255) %d\n", sizeof(CPythonNonPlayer::TMobTable_r255));
    printf("sizeof(TMobTable_r256) %d\n", sizeof(CPythonNonPlayer::TMobTable_r256));
    printf("sizeof(TMobTable_r262) %d\n", sizeof(CPythonNonPlayer::TMobTable_r262));
    printf("sizeof(TMobTable_r263) %d\n", sizeof(CPythonNonPlayer::TMobTable_r263));

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri