Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ALT-YAPI]Metin2 Mainline Source. Buglar Fix.

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

chlere start verdiğimde hata alıyorum mysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password: YES) failed, retrying in 5 seconds hatası nasıl çözecegımı bılmıyorum

Güzel kardeşim. İşe yeni başlıyorsun. Püf noktaları veya bir çok bilgin olmadan başlıyorsun. Düzgünce kuramıyorsun ve bir çok defa kurmaya çalışıyorsun. Game.tgz dosyasını /usr klasörüne at Mysql.tgz dosyasını ise /var/db klasörüne at. Sonra mevcut kurduğun game ve mysql temizlemesi yap. Putty'e bağlan. sırasıyla şu komutları yaz.

cd /usr && rm -rf game
cd /var/db && rm -rf mysql

Ardından reboot at sonra tekrar putty'e bağlan bu sefer bu komutları çalıştır.
cd /usr && tar zxvf game.tgz
cd /var/db && tar zxvf mysql.tgz

Ardından tekrar reboot at ve sorunsuz giriş sağlayacaksın.

chlere start verdiğimde hata alıyorum mysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password: YES) failed, retrying in 5 seconds hatası nasıl çözecegımı bılmıyorum

kardeşim beni yanlış anladın ben senın filesine hayranım üstte bir arkadaş var onun adı coop ÇÖP demek istemedim o arkadaşa soyledım :(

Özür dillerim kardeşim ama yukarıdaki komutları kullan sorunsuz olacaktır ❤

kardeşim beni yanlış anladın ben senın filesine hayranım üstte bir arkadaş var onun adı coop ÇÖP demek istemedim o arkadaşa soyledım :(

Güzel kardeşim. İşe yeni başlıyorsun. Püf noktaları veya bir çok bilgin olmadan başlıyorsun. Düzgünce kuramıyorsun ve bir çok defa kurmaya çalışıyorsun. Game.tgz dosyasını /usr klasörüne at Mysql.tgz dosyasını ise /var/db klasörüne at. Sonra mevcut kurduğun game ve mysql temizlemesi yap. Putty'e bağlan. sırasıyla şu komutları yaz.

cd /usr && rm -rf game
cd /var/db && rm -rf mysql

Ardından reboot at sonra tekrar putty'e bağlan bu sefer bu komutları çalıştır.
cd /usr && tar zxvf game.tgz
cd /var/db && tar zxvf mysql.tgz

Ardından tekrar reboot at ve sorunsuz giriş sağlayacaksın.Lütfen gereksiz yere çöp v.b gibi şeyler yazma iyi geceler.
Hocam bu Altar MT2'nin filesi bedava falan mı dağıtılıyor? Son 2 haftada 4 tane 1-99 açılan sunucuda aynı filesi gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri