C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ALT-YAPI]Metin2 Mainline Source. Buglar Fix.

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Siz o şekilde sorunlarını fixlemiş halde paylaşıyorsunuz fakat karşı tarafı düşünmüyorsunuz
Karşı taraf mesela kendisi fixlemeyi kendisi öğrenmek istedi öğrenemeyecek çünkü altyapısında bu sorunlar fixli olacak.
Ayrıca forumda birçok altyapı files konusu mevcut artık iyice sıktı altyapı filesler.
Takla atsam gelsem baksam altyapı files paylaşcaklar gene :D
Haklısın ama biz zorla bu filesleri kullanın demiyoruz ki istediğini kullanabilirler ister hazır alt yapı ister kendileri 0 dan başlarlar :D

Kod:
Depend g++49: not found

Komutları konudaki gibi uyguluyorum bu hatayı alıyorum. Gerekli libleri yerlerine attım. GCC versiyonuna bakıyorum makinede gcc49 kurulu klösörü var. Tekrar kurmam falan mı gerekli?
gcc49 kurulu değil kurulu olsa bu hatayı vermez gcc konusundakileri dikkatli okuyarak yap

Tartışma içerikli yorumlar silinmiştir, Lütfen devam etmeyiniz.

Teşekkürler

lqJNGb.jpg

Teşekkürler hocam, altyapı tertemiz.
Kanıt için teşekkürler <3
Siz o şekilde sorunlarını fixlemiş halde paylaşıyorsunuz fakat karşı tarafı düşünmüyorsunuz
Karşı taraf mesela kendisi fixlemeyi kendisi öğrenmek istedi öğrenemeyecek çünkü altyapısında bu sorunlar fixli olacak.
Ayrıca forumda birçok altyapı files konusu mevcut artık iyice sıktı altyapı filesler.
Takla atsam gelsem baksam altyapı files paylaşcaklar gene :D
Haklısınız hattakallan ama insanlar kendileri bir şeyleri ekleyip çıkartmayı seviyorlar :D hak veriyorum size
Kod:
Depend g++49: not found

Komutları konudaki gibi uyguluyorum bu hatayı alıyorum. Gerekli libleri yerlerine attım. GCC versiyonuna bakıyorum makinede gcc49 kurulu klösörü var. Tekrar kurmam falan mı gerekli?
Kurduğuna emin misin konuyu kontrol et tekrar
Tartışma içerikli yorumlar silinmiştir, Lütfen devam etmeyiniz.
Teşekkür ederim
Yorumunuz için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri