Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lonca Fixleri Yanında Gezen Binek Sistemi Fixleri.

Lonca fixlerinden newmember olan hariç diğerleri oyunda aktif olan şeyler değil. Oyunda loncaya para yatırıp para çekme sistemi yok Bu nedenle gereksiz..
GUILD_SUBHEADER_CG_WITHDRAW_MONEY bu paket clientde olmadığı sürece kodlar zaten çalışmıyor.

newmember olayı da aslında çoğu fileste fixli ama özellikle martysama nın v4 sürümünde fixme145 olarak ekli.

Binek için quest engeline gelirsek. Sürekli in bin yapmasından kaynaklı lagın önüne bu şekilde geçebilirsiniz.

Lonca fixlerinden newmember olan hariç diğerleri oyunda aktif olan şeyler değil. Oyunda loncaya para yatırıp para çekme sistemi yok Bu nedenle gereksiz..
GUILD_SUBHEADER_CG_WITHDRAW_MONEY bu paket clientde olmadığı sürece kodlar zaten çalışmıyor.

newmember olayı da aslında çoğu fileste fixli ama özellikle martysama nın v4 sürümünde fixme145 olarak ekli.

Binek için quest engeline gelirsek. Sürekli in bin yapmasından kaynaklı lagın önüne bu şekilde geçebilirsiniz.
Güzel yorumların ve eleştirin için teşekkür ederim. lonca bankasını anlamışsındır fix olarak algıladıysanız sistemimi paylaşıyım illa ?
newmember olayı mainline de yok biliyorsunuz bazı arkadaşlarım mainline kullanıyor bu npcye lonca davet çok kritik bi hata dll yazıp
oyun kapatabilirsin çakıştırabilirsin yani. binek sistemi gelirsek ben paylaşım yaptım hani zorla kimseye kullandırmıyorum ben bu şekilde
kulanıyorum sorun sıkıntısını görmedim paket ortada kullanmak isteyen buyursun iyi günler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri