- Konular
- 106
- Online süresi
- 1ay 7g
- Reaksiyon Skoru
- 933
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 211
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 1,232
- DevLira
- 165
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Hayırlı Kullanımlar.Teşekkürler
Önemli Değil Yusuf'umteşekkürler cnm
- Konular
- 1,625
- Online süresi
- 7ay 63682s
- Reaksiyon Skoru
- 9,248
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 51,142
- DevLira
- 74
Lonca fixlerinden newmember olan hariç diğerleri oyunda aktif olan şeyler değil. Oyunda loncaya para yatırıp para çekme sistemi yok Bu nedenle gereksiz..
GUILD_SUBHEADER_CG_WITHDRAW_MONEY bu paket clientde olmadığı sürece kodlar zaten çalışmıyor.
newmember olayı da aslında çoğu fileste fixli ama özellikle martysama nın v4 sürümünde fixme145 olarak ekli.
Binek için quest engeline gelirsek. Sürekli in bin yapmasından kaynaklı lagın önüne bu şekilde geçebilirsiniz.
forum.turkmmo.com
GUILD_SUBHEADER_CG_WITHDRAW_MONEY bu paket clientde olmadığı sürece kodlar zaten çalışmıyor.
newmember olayı da aslında çoğu fileste fixli ama özellikle martysama nın v4 sürümünde fixme145 olarak ekli.
Binek için quest engeline gelirsek. Sürekli in bin yapmasından kaynaklı lagın önüne bu şekilde geçebilirsiniz.
Bineklerin geriye atma ve senkronizasyon sorunu çözümü
Merhaba, Daha önce paylaşılan (https://forum.turkmmo.com/konu/3619932-fix-bineklerin-kosarken-geriye-atma-sorunu-fix/) konudaki çözüm çok fazla sıkıntıya yol açabileceğinden gerçek çözümünü paylaşmak istedim, yaklaşık 3-4 sene önce farkettiğim bir problemdi hala doğru düzgün bir çözümünün...
- Konular
- 200
- Online süresi
- 11ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 2,894
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 293
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 21,011
- DevLira
- 21
Tesekkurler.
- Konular
- 106
- Online süresi
- 1ay 7g
- Reaksiyon Skoru
- 933
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 211
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 1,232
- DevLira
- 165
Güzel yorumların ve eleştirin için teşekkür ederim. lonca bankasını anlamışsındır fix olarak algıladıysanız sistemimi paylaşıyım illa ?Lonca fixlerinden newmember olan hariç diğerleri oyunda aktif olan şeyler değil. Oyunda loncaya para yatırıp para çekme sistemi yok Bu nedenle gereksiz..
Bineklerin geriye atma ve senkronizasyon sorunu çözümü
Merhaba, Daha önce paylaşılan (https://forum.turkmmo.com/konu/3619932-fix-bineklerin-kosarken-geriye-atma-sorunu-fix/) konudaki çözüm çok fazla sıkıntıya yol açabileceğinden gerçek çözümünü paylaşmak istedim, yaklaşık 3-4 sene önce farkettiğim bir problemdi hala doğru düzgün bir çözümünün...forum.turkmmo.com
newmember olayı mainline de yok biliyorsunuz bazı arkadaşlarım mainline kullanıyor bu npcye lonca davet çok kritik bi hata dll yazıp
oyun kapatabilirsin çakıştırabilirsin yani. binek sistemi gelirsek ben paylaşım yaptım hani zorla kimseye kullandırmıyorum ben bu şekilde
kulanıyorum sorun sıkıntısını görmedim paket ortada kullanmak isteyen buyursun iyi günler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)