shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Network is unreachable Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YasaLSoRuN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu işten anlayan var mı ?Hamachi server kurdum,ipleri doğru yazığıma eminim ama network is unreachable yani bağlantı erişilemiyor hatası veriyor filesler emre-28 filesleri ama ç.start ./start yazdığımda yığın yazılar çıkıyor,sonra network is unreachable hatası alt alta 1 kaç tane aynı yazıdan orda bırakıyorum ben de. Bilen var mı ? Yardımcı Olabilecekler imzamdan msn eklesin lütfen gmlik vericem çözülürse

Msn vermek yasaktır. Ctrl

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burda 10 saniye bekliyoruz ve restart atıyoruz.(Üstteki Menülerden)Action>Reset.Tekrar yazılar akıp gidecek ve login gelecek login olacağız ve login bittikten sonra “ifconfig“ yazın 6-7 sıra yazılar gelicek içlerinde sizin ipiniz x.x.x.100 olması lazım doğruysa ç.start verin.connect:Network is unreachable hatası vermeyecek.Operation Timed Out Yazacak.Eğer ipleri doğru girdiyseniz.8 tane Operation Timed Out yazısından sonra mc ayarlayın ve oyuna giriş yapın…

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri