HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Canım sıkıldı girip bi bakıyım dedim içinde lazım olan şeyler varmı diye A:SdSA:d
Aşırı komik bi bug buldum. :ASDASD::
F12 Tuşundaki herkese toplu pm gönderme sisteminde sistem den gelen mesaj kutusunu açıp sisteme uzaktan ticaret gönderince 1.5 gb core veriyor AS
aSD:aSD:a
Kullanacaklar en ince detayına kadar kontrol etsin.
Aşırı komik bi bug buldum. :ASDASD::
F12 Tuşundaki herkese toplu pm gönderme sisteminde sistem den gelen mesaj kutusunu açıp sisteme uzaktan ticaret gönderince 1.5 gb core veriyor AS
aSD:aSD:aKullanacaklar en ince detayına kadar kontrol etsin.

Yaaaa bu neeee A:SdAS:dAS:dASD:
Bu Filesi Kendi Filesinizde Kullanıyormuydunuz Bu Haliyle Çok Merak Ettim
Env yanı kilit alanından hesabı kilitle elle açana dek kısmından 2 kere yapınca cliient kapanıyor
D
Bu Filesi Kendi Filesinizde Kullanıyormuydunuz Bu Haliyle Çok Merak Ettim

Env yanı kilit alanından hesabı kilitle elle açana dek kısmından 2 kere yapınca cliient kapanıyor
D
bir şey sorucam ayarlar.py diye bir dosya çıkmıyor neden bendenmi kaynaklanıyor sizdenmi
Bu filesi asıl sahipleri paylaşınca çöp files olduğunu belirtmiştim şimdide gelmişler filesin sorunlarından bahsediyorlar mademki okadar sorunluydu neden paylaşıldı amaçlarınız insanları kandırıp prim kasmaktı duruyorsa yorumlar göreceksiniz paylaşıp yok veda edermiş gibi cümleler kurdular harbiden yazık
ayrıca paylaşım için yinede teşekkürler hocam içinden 1-2 kırıntı sistem veya ne bileyim quest almak isteyen olur sadece tek istediğim fileslerinizi kendiniz yapın kimsenin sorunlu filesiyle uğraşmayın 
ayrıca paylaşım için yinede teşekkürler hocam içinden 1-2 kırıntı sistem veya ne bileyim quest almak isteyen olur sadece tek istediğim fileslerinizi kendiniz yapın kimsenin sorunlu filesiyle uğraşmayın 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)