Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

MitraMt2 - Vefa2 65-250 Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakup Inal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Filesinde npcden ıtem alırken kac sanıye ıstıyor ?
KRal voba krıstal zından mapın varmı ?
Shop'unda ep bugun var ep ile pazardan bişey al sonra siteden bak ep eksilcekmi.
Statü sıfırla devamlı statü bugun var.
Karakter damage sorunun var.
Daha saymadıgım birçok şeyi fixledim o şekılde satışa koydum şuanda petra2nın guncel game mysql src kımsede yok daha sende aktif çalışan CLIENT src bıle yok burda boş boş konusuyorsun.
Sen anca benım warezlediğim filesi kullanıp tekrar wareze düşüren kişiliksiz insansın :D
Benim filesimle burda bana artistlik yapıyorsun ya cok komik bi durum.

Hem benım filesimi kullanıyosun hem bana artistlik yapıyosun bu nasıl iş la
1.si npc den item alma sorunu normalde config üzerinde olması gerekiyor bu fileste 5 saniye rika da 3 saniye istiyor src üzerinden kaldıra biliyoruz petra dakini.
2.kristal zindan mapı mevcut. kral voba mapı da kendi serverimde kendim eklemiştim.
3.ep bugu diyorsun ep zaten serverde alışverişte kapalı 2. olarak insanın sıfır beyni olması gerekiyor verez fileste ep sistemi kullanmak
4.statü de sorun yok
5.itemlerde yazılan ile navicat aynı deil damage sorununun %60 70 si bu yüzden ve 250 fileslerde damage damage diye gezer ztn herkes.

çok biliyorsun kardeşim al satmaya devam et sorun değil bu filese ne yaparsan üzerini yapar paylaşırım

filesi verez eden sen değilsin. files için forum ayaklanmadı.
Ne bos adamsın la sen bu filesi warez eden kim? Manjiye filesi ben verdim warez et diye sırf filesi aldigim kisi bana yanlış yaptığından warezledim sonra kaldırdım sorunlarini buglarini fixledim satisa koydum sende sorunlu halini warez yap prim kas boşsun boş..
Daha bisey yazmam sana :)

4jEEXY.jpg

Çözümünü bilen varmı acill

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri