mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

MitraMt2 - Vefa2 65-250 Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakup Inal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Filese wk olarak yaptığın tek özellik vip sistemi bana 1 tane kapattığın bugu göster. Sen petra2 yi yeniden açıyorum dediğin zaman bile benim sitemden resimleri kopyalayan adamsin burda diyon ki sorunları fixledim de şöyle böyle yaptım da vay vay files vereze girdiğinde bile doğru düzgün açılmıyor du

Filesinde npcden ıtem alırken kac sanıye ıstıyor ?
KRal voba krıstal zından mapın varmı ?
Shop'unda ep bugun var ep ile pazardan bişey al sonra siteden bak ep eksilcekmi.
Statü sıfırla devamlı statü bugun var.
Karakter damage sorunun var.
Daha saymadıgım birçok şeyi fixledim o şekılde satışa koydum şuanda petra2nın guncel game mysql src kımsede yok daha sende aktif çalışan CLIENT src bıle yok burda boş boş konusuyorsun.
Sen anca benım warezlediğim filesi kullanıp tekrar wareze düşüren kişiliksiz insansın :D
Benim filesimle burda bana artistlik yapıyorsun ya cok komik bi durum.

Hem benım filesimi kullanıyosun hem bana artistlik yapıyosun bu nasıl iş la

Benim server acip kapatmama siz karisamazsiniz bunun hesabini size vercek degilim ben + filesin ilk sorunlu halini warezliyen benim zaten ben ilk filesi warezledigimde turkmmo yıkılmıştı :) Ben warezledigine bisey demiyorum sadece satistaki files diyor satisdakiyle bunun warezlenen files arasinda daglar kadar FARK var bircok sorunu bugu fixleyip satışa koymuşum.
biz karışamazsak server açıp açmamana filesi warez yaparlarsa sen de ona karışamazsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri