mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

MitraMt2 - Vefa2 65-250 Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakup Inal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ayretten benim satisa koydugum fileste kristal zindan ve kral voba mapi var ücretli alinan senin warezlediginde varmi?
Vip sistemi var seninkinde varmi?
Guncel client sourcen bile yok.
Satisa konulan filesi warezledim diye gez ortalikda anca prim kasarsın boooş insan..
yanlış anlama da beni server açıp 1-2 ay sonra kapatıp deli gibi para kazanıyorsunuz tekrardan açıp devamlı böyle şeyler yapıyosunuz ek olarak hem de filesi de satışına sunmuşsun filesini varez etmelerine izin veriyorsan o senin sorunun ha son olarak bu filesin bana bir yararı yok işe yaramaz bir files, insanlar eline geçerlerse paylaşırlar bunu kimse engelleyemez.

Bana ait olan bir forumdan konuları kopyalayıp kopyalayıp turkmmo da paylaşıp alıntı bile yazmayan izin almayan adamsın sen simdi gelmiş burdan yazıyorsun ki lisanslı ben sana bana ait olan siteden de yorum attım alıntı yaz ve bana yaz kurulum yapamadıysan ben yardımcı olurum sana die. çirkeflik yapma burda vede evet rikamt2 nin de src leri mevcut 2018 in başlarından beri mevcut rikamt2 nin ilk alt yapısı olan
Ben paylaştığımda alıntı olduğunu VURGULAYARAK belirttim. Hatta forum admini vt istedi bende sorumluluk bana ait değil diye bir şey dedim. İzin alınmadığı doğrudur.

yanlış anlama da beni server açıp 1-2 ay sonra kapatıp deli gibi para kazanıyorsunuz tekrardan açıp devamlı böyle şeyler yapıyosunuz ek olarak hem de filesi de satışına sunmuşsun filesini varez etmelerine izin veriyorsan o senin sorunun ha son olarak bu filesin bana bir yararı yok işe yaramaz bir files, insanlar eline geçerlerse paylaşırlar bunu kimse engelleyemez.

Benim server acip kapatmama siz karisamazsiniz bunun hesabini size vercek degilim ben + filesin ilk sorunlu halini warezliyen benim zaten ben ilk filesi warezledigimde turkmmo yıkılmıştı :) Ben warezledigine bisey demiyorum sadece satistaki files diyor satisdakiyle bunun warezlenen files arasinda daglar kadar FARK var bircok sorunu bugu fixleyip satışa koymuşum.

Benim server acip kapatmama siz karisamazsiniz bunun hesabini size vercek degilim ben + filesin ilk sorunlu halini warezliyen benim zaten ben ilk filesi warezledigimde turkmmo yıkılmıştı :) Ben warezledigine bisey demiyorum sadece satistaki files diyor satisdakiyle bunun warezlenen files arasinda daglar kadar FARK var bircok sorunu bugu fixleyip satışa koymuşum.

Filese wk olarak yaptığın tek özellik vip sistemi bana 1 tane kapattığın bugu göster. Sen petra2 yi yeniden açıyorum dediğin zaman bile benim sitemden resimleri kopyalayan adamsin burda diyon ki sorunları fixledim de şöyle böyle yaptım da vay vay files vereze girdiğinde bile doğru düzgün açılmıyor du

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri